Σε 10 μέρες στο χειρουργείο ο Μπαϊράμι

Σε 10 μέρες στο χειρουργείο ο Μπαϊράμι

Gazzetta team
Σε 10 μέρες στο χειρουργείο ο Μπαϊράμι

bet365

Ο Εμίρ Μπαϊράμι δεν θα αποφύγει το νυστέρι για να αποκαταστήσει την κήλη μεσοσπονδύλιου δίσκου. Σε δύο μήνες η επιστροφή του!

Ο Σουηδός μέσος του Παναθηναϊκού ταλαιπωρείται εδώ και καιρό με το συγκεκριμένο πρόβλημα και σύμφωνα με τη Live Sport θα μπορέσει να το ξεπεράσει μόνο με νυστέρι.

Ο Μπαϊράμι απέστειλε σε Σουηδό χειρουργό ένα DVD με μια σειρά εξετάσεων που υποβλήθηκε στην Ελλάδα και πήρε τη γνωμάτευση του που ήταν το χειρουργείο.

Η επέμβαση του άσου του τριφυλλιού θα γίνει στην Ελλάδα από ειδικό νευροχειρουργό στο νοσοκομείο «ΥΓΕΙΑ».

Ο Μπαϊράμι θα χειρουργηθεί σε δέκα μέρες, όταν δηλαδή θα βρίσκεται9 στη χώρα μας και η σύντροφος του καθώς θα χρειαστεί φροντίδα μετά το νυστέρι (δεν θα μπορεί ούτε να περπατήσει με άνεση).

Μετά το χειρουργείο ο Σουηδός θα χρειαστεί τρεις εβδομάδες για να ξεκινήσει τρέξιμο και άλλες δύο για να βρεθεί σε φουλ κατάσταση εκγύμνασης. Δηλαδή ο χρόνος αποκατάστασης του θα είναι περίπου δύο μήνες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα