Με την ίδια συνταγή

Απόστολος Παγώνης
Με την ίδια συνταγή

bet365

Ο Χουμπ Στέφενς ενόψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει την ίδια 11αδα που αγωνίστηκε και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολλανδός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του στο παιχνίδι με τους Αρκάδες με σχήμα 4-2-3-1. Ο Στέφενς θεωρεί πως με βάσει το υλικό, αλλά και τα αποτελέσματα για την ώρα αυτό είναι το κατάλληλο. Έτσι λοιπόν κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Χακόμπο, δεξιά ο Κίτσιου (ο μοναδικός δεξιοπόδαρος καθώς έμεινε εκτός αποστολής ο Σκόνδρας ενώ ο Κωνσταντινίδης αναρρώνει) και αριστερά ο Λίνο.
Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Κατσουράνης και Βίτορ. Αμυντικά χαφ οι Λάζαρ και Τζιόλης. Στις πτέρυγες οι Στόχ και Σαλπιγγίδης, στον άξονα ο Νίνης και στην επίθεση ο Αθανασιάδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα