Πουγιόλ, η επιστροφή!

Πουγιόλ, η επιστροφή!

Θάνος Σαρρής
Πουγιόλ, η επιστροφή!

bet365

Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα, Κάρλες Πουγιόλ, επιστρέφει σε αποστολή των «Μπλαουγκράνα» μετά από 7 μήνες!

Αν και αρχικά ο... βιονικός αρχηγός της Μπάρτσα αναμενόταν να επιστρέψει στο ματς με τη Σέλτικ στη Γλασκώβη, τελικά η επανεμφάνισή του πήρε αναβολή λόγω του βεβαρημένου ιστορικού του. Ο 35χρονος αμυντικός ούτε λίγο, ούτε πολύ έχει υποστεί 36 τραυματισμούς στην καριέρα του!

Στο ματς με την Οσασούνα, όμως, ο Τάτα Μαρτίνο θα τον έχει κανονικά στην αποστολή, όπως άλλωστε και τον Μέσι με τον Χαβιέ Μασεράνο. Οι τρεις παίκτες έχουν επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και θα δώσουν το παρών στην αναμέτρηση, σε αντίθεση με τους Πικέ, Ντάνι Άλβες και Αλέξις, που θα πάρουν «ανάσες».

Ο Πουγιόλ έπαιξε τελευταία φορά το Μάρτιο του 2013 στο 4-0 επί της Μίλαν και από τότε έκανε δύο επεμβάσεις στο δεξί του γόνατο. Παρά την ηλικία του, είναι πανέτοιμος να παίξει! Άλλωστε, ο Αργεντινός τεχνικός της Μπαρτσελόνα είχε δηλώσει ότι: «Ο Πουγιόλ θα είναι η μεταγραφή του κεντρικού αμυντικού που δεν κάναμε!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα