Λισγάρας ο δεύτερος...

Gazzetta team
Λισγάρας ο δεύτερος...

bet365

Μετά τον Μανούσο και Χρήστος Λισγάρας βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ. Μένει η επίσημη θέση του Αστέρα Τρίπολης για να επιβεβαιωθεί το γεγονός.

Μόλις έγινε γνωστό το ότι το ΕΣΚΑΝ ενημέρωσε την Καλλονή πως βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ, άρχισε αμέσως να βγαίνει η φήμη πως υπήρξε ακόμα ένας ποδοσφαιριστής, άλλης ομάδας που ήταν θετικός στον έλεγχο. Μια φήμη που επιβεβαιώθηκε, καθώς παρότι ακόμα ο Αστέρας Τρίπολης δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα, κάτι που έκανε η Καλλονή, ο ποδοσφαιριστής που στον πρώτο έλεγχο (θα ακολουθήσει σίγουρα και δεύτερος), βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία, ήταν ο Χρήστος Λισγάρας. Τόσο ο Μανούσος, όσο και ο Λισγάρας βρέθηκαν θετικοί στο ίδιο ματς και αν τελικά δεν υπάρξει κάποια ανατροπή στο δεύτερο δείγμα, θα υπάρξει και η ανάλογη τιμωρία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα