Κακά μαντάτα για Χούντελααρ
Ασχημα τα τηλεοπτικά νέα που μετέδωσε ο γενικός διευθυντής της Σάλκε, Χερστ Χελντ. Το κακό είναι το ίδιο μεγάλο τόσο για το σύλλογο όσο και για τον τραυματία Κλάας Γιαν Χούντελααρ. Ο Ολλανδός επιθετικός πάλευε να επιστρέψει από τον καλοκαιρινό τραυματισμό του και στην προπόνηση της Δευτέρας, η ατυχία τον επισκέφτηκε ξανά.
Το πρόβλημα στους συνδέσμους του γονάτου του επιδεινώθηκε και όπως είπε ο Χελντ, θα χρειαστεί μάλλον και νέα επέμβαση. Ο Χούντελααρ θέλει να πάρει και δεύτερη γνώμη, αλλά εφόσον μπει στο χειρουργείο, όπως αναμένεται, θα επιστρέψει με το νέο έτος προς τα τέλη Γενάρη.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
