«Μπορώ να φτάσω τον Σισέ»!

«Μπορώ να φτάσω τον Σισέ»!

Νίκος Αθανασίου
«Μπορώ να φτάσω τον Σισέ»!

bet365

Η σιγουριά για περισσότερες... κανονιές, το γκολ στον Ολυμπιακό, το όνειρο της Εθνικής, το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό. Ο σκόρερ και άνθρωπος Μάρκους Μπεργκ αποκαλύπτεται στο gazzetta.gr!

Αν μπορούσες να κρατήσεις κάτι από την δίωρη συνύπαρξη με τον Μάρκους Μπεργκ στο «Απήλιον», αυτό δεν είναι άλλο από την αυτοπεποίθηση του Σουηδού στράικερ, ο οποίος τόσο πριν όσο και κατά την διάρκεια της συνέντευξης φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως είναι, νιώθει, απολαμβάνει το παιχνίδι καλύτερα από ποτέ. Γιατί; Γιατί νιώθει εμπιστοσύνη και γιατί πάνω απ’ όλα, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. «Fit». Το είπε πολλές φορές. Και πως να μην το κάνει όταν τα τελευταία χρόνια στο Αμβούργο του έλειψε και η πίστη ενός προπονητή και το να είναι υγιής.

Εδώ, όμως, στην Ελλάδα με την φανέλα του Παναθηναϊκού είναι ο παλιός, καλός, Μπεργκ. Εκείνος που υπόσχεται ανάλογη συνέχεια στον κόσμο, ¬εκείνος που θεωρεί πως μπορεί να φτάσει τις επιδόσεις του Σισέ και θα φορέσει ξανά την φανέλα της Εθνικής Σουηδίας. Θέλει κούπες και δεν το κρύβει. Όμως αντιλαμβάνεται πως ήρθε σε κάτι καινούριο που χρειάζεται χρόνο. Ξέρει που βρίσκεται, ποιας ομάδας φορά την φανέλα αλλά γνωρίζει και την δύσκολη συγκυρία.

Ως άνθρωπος; Δεν θα μπορούσε να περιγράψει καλύτερα τον εαυτό του. Χαλαρός και οικογενειάρχης. Ερωτευμένος με την Ελλάδα, την πίτσα, τον... παλιό καλό Ρονάλντο αλλά και τον Πάολο Ντι Κάνιο.

Το «ραντεβού» είχε δοθεί για το πρωί της Δευτέρας στο νέο προπονητικό κέντρο του συλλόγου. Πρώτη φορά για εμάς εκεί, στο ‘’Απήλιον’’, το οποίο βελτιώνεται καθημερινά τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά. Μεγάλη υπόθεση για το «τριφύλλι» να διαθέτει δικό του «ησυχαστήριο» στο Κορωπί, το οποίο έχει όλα τα φόντα αλλά και τα διαθέσιμα στρέμματα για να γίνεται ολοένα και καλύτερο.

Ο Μπεργκ μόλις είχε ολοκληρώσει το πρόγραμμα του, έχοντας το iphone στο ένα χέρι να μιλά με την σύντροφο της ζωής του και στο άλλο έναν φρέντο. Για τον φραπέ έχει ακούσει αλλά ακόμη δεν το έχει... τολμήσει. Κρυωμένος, αν και Σουηδός άρα συνηθισμένος στο κρύο, την πάτησε όπως έλεγε ‘’από τις αλλαγές στον καιρό, μια ζέστη, μία κρύο’’.

Άνετος με τον φωτογραφικό φακό, απλά ντυμένος με μία τζιν βερμούδα και ένα t-shirt και με όρεξη για ποδοσφαιρική κουβέντα τόσο για τον Παναθηναϊκό όσο και τον ίδιο.

Απολαύστε τον...

«Νιώθω καλύτερα από ποτέ»

Πως ένας Σουηδός διεθνής επιθετικός, σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία διαλέγει το ελληνικό πρωτάθλημα. Γιατί Παναθηναϊκός;

«Παρουσιάστηκε η ευκαιρία να παίξω στον Παναθηναϊκό. Στο Αμβούργο δεν είχα τις ευκαιρίες που ήθελα και που έχω εδώ. Έκανα μία επέμβαση και έπρεπε να βρω μια λύση με τον σύλλογο, καθώς δεν θα είχα τον χρόνο που επιθυμούσα. Προέκυψε ο Παναθηναϊκός και θεώρησα πως είναι μια πολύ καλή επιλογή».

Πόσο καθοριστικός ήταν ο Γιάννης Αναστασίου στην απόφαση σου αυτή και πως σε... έπεισε;

«Συναντηθήκαμε με τον Γιάννη. Μου εξήγησε πως θέλει να παίξει, μου ανέλυσε τι ήθελε από εμένα, του είπα τι ψάχνω εγώ και τα όσα είπαμε ήταν καθοριστικά για να υπογράψω στον Παναθηναϊκό. Κάναμε μία ποδοσφαιρική κουβέντα. Είχα πολύ καλό προαίσθημα, το οποίο επιβεβαιώθηκε μόλις ήρθα στην Ελλάδα και στην ομάδα».

Από αναγνώστη ‘’Βασίλη Αποστολόπουλο’’: Η φετινή είναι μία από τις καλύτερες εκκινήσεις στην καριέρα σου;

«Νιώθω καλά και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Θέλω να συνεχίσω έτσι. Να σκοράρω συνέχεια».

Όσοι σε παρακολουθούν τα τελευταία χρόνια, λένε για έναν αναγεννημένο Μπεργκ. Που οφείλεται αυτό;

«Είναι απλό. Όταν πήγα στο Αμβούργο ήμουν σε καλή κατάσταση, είχα καλές εμφανίσεις μετά όμως τραυματίστηκα, έκανα δύο επεμβάσεις. Τώρα νιώθω καλύτερα από ποτέ, δεν έχω κάποιο πρόβλημα(σ.σ χτυπάει ''ξύλο'') και μακάρι να συνεχίσω έτσι. Φυσικά παίζει ρόλο και η εμπιστοσύνη που μου έδειξαν από την πρώτη μέρα στον Παναθηναϊκό. Ο προπονητής εδώ με πιστεύει. Αλλά ο μεγαλύτερος λόγος είναι πως μπορώ και πάλι να παίζω το παιχνίδι μου».

Στο τέλος της σεζόν με τι θα είσαι ευχαριστημένος τόσο σε ατομικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο;

«Φυσικά να προκριθούμε για την Ευρώπη που είναι μεγάλη υπόθεση για όλους. Έχουμε τις δυνατότητες. Από κει και πέρα, θέλουμε να δείξουμε ότι με τον καιρό θα παίζουμε όλο και καλύτερα. Ατομικά θέλω να βοηθήσω την ομάδα. Γιατί αν σκοράρω γκολ και δεν πετύχουμε τίποτα δεν θα είμαι χαρούμενους. Αντιθέτως αν δεν σκοράρω και πάρουμε κάποιον τίτλο, τότε θα είμαι ικανοποιημένος. Φυσικά αυτό που μετράει είναι να νικάει η ομάδα και εγώ να μπορώ να την βοηθάω σκοράροντας αρκετές φορές».

Έχεις έναν αριθμό σαν στόχο;

«Όχι δεν θέλω να πω αριθμό. Τα προηγούμενα χρόνια δεν ήμουν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και δεν έβρισκα δίχτυα. Τώρα νιώθω πολύ καλά, και αν συνεχίσω να είμαι σε καλή κατάσταση νομίζω είμαι ικανός να σκοράρω πολλά γκολ. Αυτό θέλω πάνω απ΄ όλα. Να είμαι υγιής και σε καλή κατάσταση. Αυτό μου έλειψε».

Το νούμερο 9 για την διετία 2009-2011 ανήκε στον Σισέ. Λατρεύτηκε από τον κόσμο, σημείωσε 50 γκολ. Αποτελεί παράδειγμα για εσένα;

«Είναι ένας εξαιρετικός στράικερ. Θέλω και εγώ να φτάσω σε αυτό το επίπεδο. Θέλω να είμαι υγιής και νομίζω μπορώ να φτάσω τόσο ψηλά. Είναι τοπ επιπέδου επιθετικός και θα κάνω το καλύτερο για να τα καταφέρω».

Το κύπελλο, η Ευρώπη και ο Λαγός!

Ο Παναθηναϊκός βελτιώνεται συνέχεια. Που βρίσκεται τώρα και τι να περιμένουμε στην συνέχεια;

«Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Αυτό φαίνεται αν δείτε το πρώτο παιχνίδι της σεζόν. Μπορούμε περισσότερα, όμως. Δουλεύουμε, ακόμη μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον και πιστεύω στη συνέχεια θα δείτε ακόμη καλύτερα πράγματα».

Έχεις δηλώσει ότι θες τίτλο με την πράσινη φανέλα. Ζεις καθημερινά την ομάδα, σε προπονήσεις σε αγώνες. Πότε πιστεύεις πως ο Παναθηναϊκός θα μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα;

«Ως ποδοσφαιριστής θέλεις πάντα να κερδίζεις αλλά πρέπει να βλέπεις καθαρά τι συμβαίνει. Ο Παναθηναϊκός σαν κλαμπ ξεκινά μια νέα προσπάθεια. Έχουμε μια νεανική ομάδα, ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλος σύλλογος, ωστόσο, όλοι πρέπει να καταλάβουν πως «χτίζεται» κάτι νέο σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό ή άλλες ομάδες που είναι πιο «δεμένοι». Είναι μια νέα αρχή αλλά θα γινόμαστε καλύτεροι με την σκληρή δουλειά. Εύχομαι το συντομότερο δυνατό να κατακτήσουμε τίτλους. Ο κόσμος το θέλει. Ίσως να χρειαστεί χρόνο αλλά οι παίκτες θα τα δώσουμε όλα. Πρέπει, πάν τως, και θέλουμε να βγάλουμε την ομάδα στην Ευρώπη».

Όσο άσχημο και αν ακούγεται για μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, το κύπελλο φαντάζει ο πιο εφικτός στόχος αυτή την στιγμή που μπορεί να φέρει την κατάκτηση ενός τροπαίου...

«Φυσικά. Θέλουμε το κύπελλο. Είναι ένας τίτλος. Δεν παίζουμε Ευρώπη, όπως άλλες ομάδες, έχουμε μεγαλύτερη περιθώρια ξεκούρασης. Θέλουμε να πάρουμε την υπόθεση αυτή στα σοβαρά και να κατακτήσουμε το κύπελλο για να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας».

Σε ποιον πιτσιρικά θα πόνταρες ότι σε 3-4 χρόνια θα έπαιζε σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα;

«Υπάρχουν αρκετοί, καθώς το επίπεδο είναι υψηλό. Έχουν εξαιρετική νοοτροπία. Αν έπρεπε να διαλέξω έναν αυτός είναι ο Τάσος Λαγός. Είναι πολύ καλός παίκτης. Ήρεμος με την μπάλα, καλός χαρακτήρα, γίνεται θυσία για την ομάδα. Δουλεύει σκληρά και το αξίζει».

«Βάλε γκολ στον Ολυμπιακό»

Από αναγνώστη ‘’ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ’’: Ακολουθούν τρία παιχνίδια αλλά κακά τα ψέμματα ο κόσμος περιμένει πως και πως το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Εσύ είσαι έτοιμος να βάλεις γκολ;

« Το έχω καταλάβει. Αυτό μου λένε όσοι με συναντούν στον δρόμο. Μου ζητάνε να σκοράρω και τους απαντώ ότι θα κάνω ότι μπορώ. Και εγώ το θέλω πολύ. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και μπορώ να πω πως το περιμένω και εγώ. Είναι το highlight της σεζόν. Το πιο σημαντικό, όμως, αυτή την στιγμή είναι το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανθρακικό και πρέπει να έχουμε την καλύτερη ψυχολογία μέχρι εκείνο το ντέρμπι».

Από αναγνώστη ‘’Manidakis’’: Αν σκοράρεις κόντρα στον Ολυμπιακό θα σκαρφαλώσεις στα κάγκελα της 13 για να το πανηγυρίσεις;

«Δεν ξέρω, δεν ξέρω(σ.σ γελάει). Ανάλογα τι θα έχω εκείνη την ώρα στο μυαλό μου. Δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να επιφέρει κίτρινη κάρτα, είχα δει μάλιστα και σε ένα βίντεο κάποιον που πανηγύρισε ανάλογα και έχασε το δάχτυλο του! Δεν ξέρω αν πρέπει να πάρω αυτό το ρίσκο(σ.σ νέα γέλια)! Θέλουμε να το γιορτάσουμε με τον κόσμο μας αλλά πιστεύω να έχουμε την ευκαιρία μετά το ματς όλοι μαζί να το χαρούμε».

Από αναγνώστη ‘’nickfromhousemusic’’: Μιας και λέμε για ντέρμπι, παιχνίδια που... βράζει το αίμα, ένας από τους αναγνώστες ρωτά αν θα... απαντήσεις στον Χακόμπο στο δεύτερο παιχνίδι ή το έχεις ξεχάσει;

«Δεν με νοιάζει τι έκανε. Εχώ είχα αστοχήσει και ήμουν νευριασμένος με τον εαυτό μου. Το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να τον κερδίσω στο επόμενο ματς που θα βρεθούμε αντίπαλοι. Μέχρι τότε, όμως, έχουμε καιρό».

Από αναγνώστη ‘’Stelios14’’: Τι σκέφτηκες πριν και μετά το πέναλτι;

«Ήταν κακό πέναλτι. Ήθελα να το στείλω στη γωνία αλλά... Θέλω να το ξεχάσω, όλοι με βοήθησαν και μου έλεγαν ''έλα δεν έγινε τίποτα''. Αν είχα σκοράρει θα είχαμε πάρει ένα βαθμό. Έτσι είναι η ζωή, συνεχίζουμε».

Έχεις καταλάβει πως στην Ελλάδα την μία μέρα είσαι Θεός και την άλλη μπορεί να είσαι ο χειρότερος;

«Δεν το έχω καταλάβει αλλά έτσι είναι στις περισσότερες χώρες. Για εμένα κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Έχω καλή ψυχολογία, ξέρω πως είμαι καλός παίκτης και πρέπει να το δείχνω σε κάθε παιχνίδι. Δεν πρέπει να πετάς στα σύννεφα ούτε να πιστεύεις πως είσαι ο χειρότερος μετά από ένα κακό παιχνίδι».


Το κάστρο, η... μοναξιά και ο Φιγκερόα

Έχεις αγωνιστεί σε πολλά γήπεδα. Η Λεωφόρος...;

«Τέλεια. Οι οπαδοί είναι τόσο κοντά στον αγωνιστικό χώρο, το γήπεδο είναι γεμάτο. Οι φανατικοί μας προσφέρουν μεγάλη βοήθεια. Είναι το κάστρο μας. Μας δίνουν μεγάλη ώθηση και θέλω να τους ευχαριστήσω για αυτό».

Πως κρίνεις το ελληνικό πρωτάθλημα; Σε... βολεύει ο τρόπος που παίζουν οι ελληνικές ομάδες άμυνα;

«Είναι δυνατό πρωτάθλημα και σκληρό. Πιστεύω αν στα παιχνίδια μας... σκοτώνουμε τον αντίπαλο και αξιοποιούμε τις φάσεις θα κάνουμε περισσότερες νίκες. Αυτό πρέπει να το βελτιώσουμε. Να μην τους χαριζόμαστε. Είναι δύσκολο να συγκρίνεις πρωταθλήματα. Στην Ολλανδία για παράδειγμα είχα περισσότερους χώρους. Εκεί ήταν πιο εύκολο αλλά μου αρέσει και στην Ελλάδα, όπου η τακτική παίζει πολύ μεγάλο ρόλο».

Τι θα άλλαζες στο παιχνίδι σου ή τι θα προσέθετες;

«Αν θα έβαζα κάτι παραπάνω στο παιχνίδι μου, αυτό θα ήταν η ικανότητα να σκοράρω έξω από την περιοχή. Συχνά βρίσκω στόχο μέσα από την περιοχή αλλά θα ήθελα να μπορώ με την ίδια συχνότητα να σκοράρω και έξω από το ''κουτί''».

Προτιμάς να παίζεις μόνος στη κορυφή ή με παρτενέρ;

«Αυτή την στιγμή παίζουμε με έναν επιθετικό και λειτουργεί καλά για εμένα. Παιχνίδι με παιχνίδι, όμως, είναι διαφορετικό. Μου ταιριάζει όπως παίζουμε τώρα αλλά πάντα εξαρτάται από το παιχνίδι».

Πόσο θετικό είναι το γεγονός πως δεν... παίζεις μόνος σου για μία θέση στην επίθεση αλλά υπάρχει ο Φιγκερόα;

«Πάνω απ' όλα είναι καλό για την ομάδα να υπάρχουν καλοί ποδοσφαιριστές, όπως είναι ο Φιγκερόα σε έναν μαραθώνιο».

Δεν θα ήταν, όμως, διαφορετικά αν ήξερε πως ότι και να γίνει, χωρίς συναγωνισμό, θα ήσουν βασικός;

«Ναι, φυσικά, είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να ξέρεις ότι αν δεν παίζεις καλά, κάποιος άλλος θα πάρει την θέση σου. Εγώ προσωπικά βάζω πίεση στον εαυτό μου. Όταν δεν παίζω καλά θυμώνω, τρελαίνομαι. Είναι πάντα σημαντικό να υπάρχει αυτό που λες».

Από αναγνώστη ‘’ Zarakovitis’’: Υπάρχουν αρκετοί Σκανδιναβοί που έκαναν καριέρα στην Ελλάδα. Που οφείλεται αυτό;

«Δεν ξέρω για τους άλλους αλλά εδώ στην Ελλάδα έχεις όλα τα στοιχεία που χρειάζεσαι για να παίξεις καλό ποδόσφαιρο».

Από αναγνώστη ‘’Stelios Maroulis’’: Είναι ο Παναθηναϊκός ένα σκαλοπάτι για να παίξεις σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα;

«Ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή στο ποδόσφαιρο. Τώρα είμαι εδώ, στον Παναθηναϊκό και με ενδιαφέρει να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της».


Οι... λόμπες ενός οικογενειάρχη!

Ποιο είναι το πιο ωραίο γκολ της καριέρας σου;

«Δεν τα θυμάμαι όλα αλλά μου αρέσουν αυτά που... κρεμάω τον πορτιέρο. Μου άρεσε πολύ και αυτό κόντρα στον Αστέρα. Όταν έπαιζα στην Γκρόνινγεν το έκανα 2-3 φορές, ήταν εξαιρετικά. Μου αρέσει πολύ, ξέρεις να βγαίνει ο τερματοφύλακας και να περνάς την μπάλα από πάνω του».

Πως θα περιέγραφες εσύ τον εαυτό σου;

«Είμαι ένας ήρεμος άνθρωπος, ένας οικογενειάρχης. Ως ποδοσφαιριστής είμαι παίκτης της ομάδας, πιστεύω έχω το ένστικτο αυτό που χρειάζεται για να τελειώσεις σωστά μία φάση».
Ένα ιδανικό σενάριο. 20 σέντρες πάρε-βάλε ή 20 κάθετες πάσες στην πλάτη της άμυνας;

«Συχνά σκοράρω με το κεφάλι. Θα προτιμούσα τις σέντρες».

Από αναγνώστη ‘’Antonis Offlidis’’: Με ποιους έκανες παρέα στο Αμβούργο και με ποιους στον Παναθηναϊκό;

«Στην αρχή με τον Γιάρολιμ και στην συνέχεια με τον Νορβηγό, Παρισίλια. Εδώ με τον Μπαϊράμι, τον Πράνιτς. Πιο πολύ με τον Εμίρ, μας αποκαλούν «σουηδική μαφία», έχουμε
κοινή γλώσσα και ταιριάζουμε»

Από αναγνώστη ‘’ Papakatsikas’’: Κλείσιμο καριέρας στη Γκέτεμποργκ με λίγα ή στο Κατάρ με πολλά χρήματα;

«Πολύ καλή ερώτηση(σ.σ γελάει). Στη Γκέτεμποργκ. Θα ήθελα να παίξω ξανά εκεί, είναι η ομάδα που με ανέδειξε. Το καλοκαίρι γράφτηκε πως ήμουν κοντά αλλά δεν υπήρχε τίποτα, είχε συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκή. Ήταν προτεραιότητα μου να συνεχίσω μακριά από την Σουηδία».

Ο έτερος Σουηδός ο Μπαϊράμι δεν έχει κάνει την ίδια... δυνατή εκκίνηση με εσένα. Τον ξέρεις καλά, τι να περιμένουμε;

«Είναι λογικό ο κόσμος να έχει απαιτήσεις από τον Εμίρ γιατί όλοι γνωρίζουμε πόσο καλός ποδοσφαιριστής είναι. Δεν έχει να αποδείξει κάτι. Ξέρω τι μπορεί να κάνει. Έχει παίξει με την Εθνική Σουηδίας μόλις πριν λίγο καιρό. Αυτό λέει πολλά. Πιστεύω όταν θα είναι 100% έτοιμος θα δείτε».

«Υποτιμημένος και αγαπημένος μου ο Ντι Κάνιο»!

Ποιο είναι το ποδοσφαιρικό σου ίνδαλμα; Αν δεν κάνω λάθος έχεις πει πως είναι ο Ντι Κάνιο...

«Ναι είναι ένας ποδοσφαιριστής πολύ υποτιμημένος. Μου άρεσε πολύ μέσα στο γήπεδο. Έπαιζε πάντα με πάθος στο παιχνίδι, ήταν λίγο τρελός εκτός γηπέδου αλλά μέσα σε αυτό μου άρεσε πολύ. Σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Παράλληλα είμαι Λάτσιο και ειδικά όταν πήγε εκεί, ήταν η καλύτερη μου. Η Λάτσιο είχε μεγάλη ομάδα με σπουδαίους παίκτες όπως Βερόν, ο Σάλας, Ραβανέλι. Εκτός από την Λάτσιο μου άρεσε πολύ να παρακολουθώ η μεγάλη Άρσεναλ του Βενγκέρ με τον Ανρί, τον Βιειρά, ομαδάρα».

Μέσι ή Ρονάλντο;

«Ποιος Ρονάλντο; Αν μου δώσεις την επιλογή του Βραζιλιάνου θα σου πω αυτόν. Τον προτιμώ. Μεγάλος επιθετικός. Μου αρέσει να βλέπω τον Μέσι περισσότερο αλλά και ο Ρονάλντο κάνει φοβερά πράγματα. Είναι στο τελευταίο λεπτό ενός αγώνα και μπορεί να τρέξει όλο το γήπεδο και να κάνει την διαφορά».

Είναι η Μπάγερν η καλύτερη ομάδα στον κόσμο;

«Ναι. Το απέδειξαν πέρυσι. Ρομπότ! Μία πολύ καλή μηχανή. Έχουν εξαιρετικούς παίκτες και ένα ακόμη καλύτερο σύνολο».

O Braveheart, o ‘’Red 96.3’’ και η πίτσα!

Είχες έρθει στην Ελλάδα για διακοπές, όπως αρκετοί συμπατριώτες σου;

«Όχι».

Γιατί;

«Αυτό λέω και στον εαυτό μου. Είχα κάνει μεγάλο λάθος, φαίνεται. Όταν είδα την Ελλάδα και το πόσο όμορφη είναι, κατάλαβα πως έπρεπε να έχω έρθει πολύ πιο νωρίς. Τώρα ξέρω»

Ελληνικές λέξεις;

«Καλημέρα, καλησπέρα, ευχαριστώ. Κάθε μέρα ακούμε ελληνικά και έχουμε και τον Ζέκα που τραγουδάει, βλέποντας το ελληνικό μουσικό κανάλι στην τηλεόραση. Ακούω και ρεντ ενηντα έξι κόμμα 3(σε άπταιστα ελληνικά). Μου αρέσει η ροκ μουσική»

Η ελληνική κουζίνα είναι φημισμένη, ξέρεις, εκτός από το τραγούδι...

«Ναι, σουβλάκι. Όσο καιρό είμαι εδώ δεν έχω φάει ποτέ κάτι άσχημο. Μου αρέσει να παραγγέλνω απ’ έξω αλλά πιο πολύ πίτσα. Είμαι... κολλημένος, είναι το αγαπημένο μου φαγητό».

Αγαπημένο αυτοκίνητο;

«Αρκετά. Δεν είναι, όμως, ο τύπος που θα αγοράζει πολλά διαφορετικά και πανάκριβα. Μου αρέσει η ταχύτητα, η Λαμποργκίνι ας πούμε αλλά σε 3-4 μήνες το... βαριέμαι. Είχα το AUDI R8 αλλά όπως σου είπα είμαι οικογενειάρχης. Έχω παιδιά. Καταλαβαίνεις είναι δύσκολο να το συνδυάσεις».

Ποια ταινία είναι η αγαπημένη σου; Αυτή που έχεις δει πολλές φορές και δεν την έχεις ‘’χορτάσει’’...

«Ταινίες; Πολλές. Αλλά αν πρέπει να διαλέξει μία, αυτή είναι το Braveheart με τον Μελ Γκίμπσον. Μπορώ να την βλέπω κάθε μέρα, είναι αριστούργημα».

Άρα, Μελ Γκίμπσον για αγαπημένος ηθοποιός;

«Όχι. Θα σου έλεγα τον Λεονάρντο ντι Κάπριο. Ότι και αν κάνει τα τελευταία χρόνια είναι εξαιρετικό. Φανταστικές ερμηνείες, εξαιρετικές ταινίες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα