Θέλει Εντινγκά η Σεν Ετιέν!

Θέλει Εντινγκά η Σεν Ετιέν!

Gazzetta team
Θέλει Εντινγκά η Σεν Ετιέν!

bet365

Ξανά στο προσκήνιο της Σεντ Ετιέν ο Ντέλβιν Εντινγκά, αφού σύμφωνα με τους Γάλλους οι «στεφανουά» θα προσπαθήσουν εκ νέου το καλοκαίρι να τον αποκτήσουν.

Ο μέσος του Ολυμπιακού είχε δεχτεί μεγάλη πίεση από τη γαλλική ομάδα πριν υπογράψει στους πρωταθλητές τον περασμένο Αύγουστο, ακόμα κι όταν αυτός είχε ήδη έρθει στη χώρα μας. Προσπάθησε την ύστατη στιγμή να τον «κλέψει», βρήκε... τοίχο, αλλά δεν φαίνεται διατεθειμένη να παρατήσει τη μάχη.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Le 10Sport», ο Εντινγκά αποτελεί βασικό στόχο της Σεντ Ετιέν για το ερχόμενο καλοκαίρι, παρά το γεγονός πως υπάρχει οψιόν στο συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες. Οι «στεφανουά» μάλιστα φέρονται να έχουν ήδη επικοινωνήσει με τη Μονακό ώστε να δουν κατά πόσο μπορούν ακόμα κι αν ο Ολυμπιακός αποφασίσει να πληρώσει την οψιόν του (3 εκατ. ευρώ), να τον αποκτήσουν. Κάτι τέτοιο πάντως φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο και ο πρώτος λόγος παραμένει στους «ερυθρόλευκους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα