Προβληματισμός για τον αριστερό μπακ

Δημήτρης Τομαράς
Προβληματισμός για τον αριστερό μπακ

bet365

Οι Χολέμπας και Μπονγκ έχουν προβλήματα και είναι αμφίβολοι για τα παιχνίδια με Πλατανιά και Μπενφίκα με τον Μίτσελ να έχει στο μυαλό του πιθανό εναλλακτικό πλάνο.

Ο διεθνής μπακ και ο Καμερουνέζος αντιμετωπίζουν προβλήματα που ίσως τους θέσουν εκτός από το παιχνίδι με τον Πλατανιά και ενώ είναι αμφίβολοι και για την αναμέτρηση με την Μπενφίκα. Βέβαια η κατάσταση των δύο παικτών θα εκτιμάται σε καθημερινή φάση ενώ για την Ελλάδα υπάρχει η επιλογή του Τόρες εφόσον είναι 100% έτοιμος.

Για την Ευρώπη όμως ο Ισπανός δεν είναι δηλωμένος. Αναγκαστικά λοιπόν ο Μίτσελ θα επιλέξει από τους παίκτες που θα έχει διαθέσιμους εκείνη την στιγμή. Ουσιαστικές δοκιμές πάντως δεν μπορούσαν να γίνουν την Τετάρτη καθότι οι απουσίες δεν ήταν και λίγες.

Ο Μίτσελ έχει αρχίσει να ετοιμάζει το πλάνο του για τα ματς με Πλατανιά και Μπενφίκα που έρχονται και στα οποία ο Ολυμπιακός θέλει θετικά αποτελέσματα. Στόχος των ερυθρόλευκων είναι εκτός από το αποτέλεσμα να μπορέσουν να κάνουν και καλά παιχνίδια σε Ελλάδα και Τσάμπιονς Λιγκ και ενώ μετά ακολουθεί το Κύπελλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα