Απολογήθηκε ο Μαρινάκης

Απολογήθηκε ο Μαρινάκης

Gazzetta team
Απολογήθηκε ο Μαρινάκης

bet365

Ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή Γεωργίου Αυγέρη, βρέθηκε την Τετάρτη το πρωί ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, προκειμένου να απολογηθεί για την υπόθεση των στημένων.

Ο ιδιοκτήτης των «ερυθρόλευκων», αρνήθηκε τις κατηγορίες για απλή συνεργία σε εγκληματική οργάνωση και για δωροδοκία και κατέθεσε απολογητικό υπόμνημα. Η ανακριτική διαδικασία αναμένεται να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί μέσα στον Νοέμβρη και στην συνέχεια θα υπάρξει η έκδοση βουλευμάτων για όσους θα απαλλαχθούν ή θα οδηγηθούν σε νέα δίκη.

Όσον αφορά την αυριανή ημέρα, στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, θα καταθέσει ο πρώην ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ Ανδρέας Φάκος, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που πριν δύο χρόνια είχε ασκήσει πειθαρχικές διώξεις σε ομάδες και φυσικά πρόσωπα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα