Τέλος η σεζόν για Μπαμ Μπαμ

Νίκος Τσιώκος
Τέλος η σεζόν για Μπαμ Μπαμ

bet365

Το υπόλοιπο της σεζόν θα χάσει ο Μάρκος Μπαμ Μπαμ, καθώς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες.

Με ενοχλήσεις στο αριστερό του γόνατο αποχώρησε από τη χθεσινή προπόνηση του Εργοτέλη ο Μάρκος Μπαμ Μπαμ. Σήμερα ο Βραζιλιάνος υποβλήθηκε σε μαγνητική από τον γιατρό των «κιτρινόμαυρων», Σήφη Χριστοφοράκη, με τα αποτελέσματα αυτής να δείχνουν ότι έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ επιβεβαιώθηκαν και αυτό σημαίνει πως θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, αφού θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους για έξι μήνες, όσο χρονικό διάστημα εκτιμάται ότι χρειάζεται για την αποθεραπεία του.

Μάλιστα, εντός των επόμενων ημερών θα περάσει και την πόρτα του χειρουργείου. Έτσι, η ομάδα του Ηρακλείου θα χάσει έναν παίκτη, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στις εφτά πρώτες αγωνιστικές και συνέβαλε στη μέχρι στιγμής καλή πορεία των Κρητικών (τρίτη θέση με 13 βαθμούς).

Κανονικά οι Αναστασάκος, Κοιλιάρας

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία των Κρητικών συνεχίστηκε με δυο προπονήσεις. Η πρωινή περιελάμβανε ασκήσεις δύναμης με βάρη και η απογευματινή ασκήσεις αμυντικής και επιθετικής τακτικής. Σε αυτές έλαβαν κανονικά μέρος οι Αναστασάκος και Κοιλιάρας θέτοντας εαυτούς στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη. Τέλος, η προετοιμασία του συλλόγου για το τοπικό ντέρμπι με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ θα συνεχιστεί αύριο με μια προπόνηση το απόγευμα (17:00)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα