Ένταση και τρεις διακοπές στην δίκη Ψωμιάδη

Ένταση και τρεις διακοπές στην δίκη Ψωμιάδη

Gazzetta team
Ένταση και τρεις διακοπές στην δίκη Ψωμιάδη

bet365

Νέο επεισόδιο στο σήριαλ της δίκης του Μάκη Ψωμιάδη με την ΑΕΚ. Ένταση με τρεις διακοπές και αναβολή για τις 23 Οκτωβρίου!

Επεισοδιακή ήταν η σημερινή εκδίκαση της δίκης του Μάκη Ψωμιάδη εναντίον της ΑΕΚ. Και αυτό γιατί η έδρα αναγκάστηκε να διακόψει τρεις φορές και να αποφασίζει για νέα αναοβολή για τις 23 Οκτωβρίου. Όλα ξεκίνησαν όταν οι συνήγοροι του Ψωμιάδη ζήτησαν να παρέμβει ο πρόεδρος του ΔΣΑ, Γιάννης Αδαμόπουλος, προκειμένου να πιστοποιήσει ότι δεν δίνει άδεια στους δικηγόρους για να συνεχιστεί η δίκη.

Κάπου εκεί η κατάσταση ξέφυγε με τον εισαγγελέα να προτείνει διακοπή 15 ημερών κάτι που ανάγκασε την έδρα να αποσυρθεί για να αποφασίσει. Μετά από μιάμιση ώρα ξεκίνησε εκ νέου η εκδίκαση, αλλά αυτή την φορά μπήκαν στην αίθουσα τρεις νέοι δικηγόροι για να αντικαταστήσουν τους δικηγόρους του Ψωμιάδη, οι οποίοι απείχαν! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Μάκης Ψωμιάδης να πάρει το λόγο.

«Σεβαστείτε επιτέλους την κατάστασή μας. Δεν είναι δυνατόν να φέρνετε για δικηγόρους μας κάποιους διαδρομιστές να μας πάνε φυλακή. Σεβαστείτε μας. Πρέπει να μας ρωτήσετε κι εμάς αν τους δεχόμαστε για δικηγόρους» δήλωσε ο «Big Mac» και η έδρα αναγκάστηκε να διακόψει για δεύτερη φορά αφού θα έπρεπε να βρεθεί ένας ακόμα δικηγόρος για να είναι τέσσερις, όσοι και οι κατηγορούμενοι.

Αφού πέρασε άλλη μία ώρα η δίκη ξεκίνησε ξανά αλλά χωρίς να λείπει η ένταση, αφού το δικαστήριο όρισε τέσσερις νέους δικηγόρους με τους τέσσερις κατηγορούμενους να απαντούν αρνητικά!

Ο πρόεδρος απευθυνόμενους προς τους κατηγορούμενους, είπε: «Κινδυνεύετε να μείνετε χωρίς συνήγορο» με τον Μάκη Ψωμιάδη να απαντάει: «Καλύτερα έτσι. Να ξέρετε ότι μου στερείτε μια δίκαιη δίκη. Χωρίς τους δικηγόρους που έχω επιλέξει και ξέρουν την υπόθεση δεν θα είναι μια δίκαιη δίκη».

Όλα αυτά έφεραν τρίτη διακοπή στην διαδικασία, με τέσσερις νέους δικηγόρους να εμφανίζονται οι οποίοι πάλι δεν έγιναν δεκτοί από τους κατηγορούμενους κι έτσι η έδρα αποφάσισε να διακόψει για τις 23 Οκτωβρίου. Το θέμα είναι ότι την ίδια ημέρα έχει οριστεί και η δίκη για τα στημένα, με τον πρόεδρο του δικαστηρίου να υποστηρίζει ότι «θα υπάρξει συνεννόηση».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα