Απίστευτη γκάφα από την ΕΠΟ!

Απίστευτη γκάφα από την ΕΠΟ!

Gazzetta team
Απίστευτη γκάφα από την ΕΠΟ!

bet365

Γκάφα ολκής από την ΕΠΟ. Η Ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία τα έκανε μαντάρα στην κλήρωση του Κυπέλλου Γ' Εθνικής με συνέπεια δυο ομάδες που θα τεθούν αντιμέτωπες θα θέλουν να χάσουν και οι δυο λόγω του τρόπου διεξαγωγής του θεσμού!

Σύμφωνα με την αρχική κλήρωση το πρόγραμμα, όταν οι νικήτριες ομάδες από όλους τους ομίλους ενώνονται, είναι το εξής (σε μονό αγώνα στις 29/12)
Φιναλίστ 2ου ομίλου - Νικητής αγώνα 22
Νικητής αγώνα 21 - Νικητής αγώνα 26
Νικητής αγώνα 23 - Νικητής αγώνα 25
Φιναλίστ 1ου ομίλου - Νικητής αγώνα 24

Στις 17 Νοεμβρίου η Κοζάνη αντιμετωπίζει τον Καμπανιακό και ο Εθνικός Φιλιππιάδας την ΑΕΛ με τις δύο ομάδες που θα προκριθούν να παίζουν στις 15 Δεκεμβρίου στον τελικό του ομίλου. Αν για παράδειγμα προκριθούν Κοζάνη και ΑΕΛ τότε θα υπάρξει ένα πρωτόγνωρο μπέρδεμα. Και αυτό γιατί ο «Φιναλίστ 2ου ομίλου» θα είναι ο χαμένος του αγώνα ΑΕΛ-Κοζάνη και ο «Νικητής αγώνα 22» θα είναι ο νικητής του αγώνα ΑΕΛ-Κοζάνη!

Δηλαδή ο χαμένος του τελικού του δεύτερου ομίλου, θα υποδεχτεί στην επόμενη φάση τον νικητή, με τον χαμένο να έχει το πλεονέκτημα έδρας, κάτι που σημαίνει ότι αν η ΑΕΛ νικήσει, τότε θα πάει στην επόμενη φάση στην Κοζάνη, ενώ αν χάσει θα υποδεχτεί και πάλι την Κοζάνη! Μπέρδεμα δηλαδή.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το πιθανότερο είναι η ομάδα του Παναγόπουλου να επιθυμεί την ήττα, κάτι όμως που θα θέλει και η Κοζάνη(!) αφού αν επικρατήσει στη Λάρισα, θα αγωνιστεί ξανά εκεί, ενώ αν ηττηθεί, θα την υποδεχτεί στον επόμενο γύρο!

Μάλιστα, όπως έχει βγει η κλήρωση ο νικητής του συγκεκριμένου ζευγαριού θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ σε διπλά ματς. Αυτά μόνο στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα