Οι πέντε πιο... φορτσάτοι!

Οι πέντε πιο... φορτσάτοι!

Δημήτρης Τομαράς
Οι πέντε πιο... φορτσάτοι!

bet365

Οι Σιόβας, Μανωλάς, Χολέμπας, Παπάζογλου και Μανιάτης είναι την δεδομένη στιγμή στην πιο καλή κατάσταση απ' όλους τους άλλους αμυντικογενείς παίκτες του Ολυμπιακού.

Τα δεδομένα σε ένα μεγάλο ρόστερ αλλάζουν διαρκώς και είναι λογικό κάποιες στιγμές για άλλους παίκτες να υπάρχει limit up και για άλλους limit down. Στην προκειμένη περίπτωση ρίχνοντας κανείς μία ματιά στους παίκτες που έχουν κατά κύριο ρόλο αμυντικά καθήκοντα ξεχωρίζει κανείς πέντε.

Οι Σιόβας και Μανωλάς είναι αναμφίβολα το πιο φορμαρισμένο δίδυμο κεντρικών αμυντικών στον Ολυμπιακό. Αυτό δεν φαίνεται μόνο από τις εμφανίσεις τους αλλά και από την κλήση τους στην Εθνική μας ομάδας. Για το δεξί άκρο της άμυνας οι Παπάζογλου και Μανιάτης έχουν κάνει το τελευταίο διάστημα τα πιο καλά ματς.

Θυμίζουμε βέβαια πως ο Μανιάτης χρησιμοποιείται ως επί το πλείστον στον άξονα. Ωστόσο εάν και εφόσον απαιτηθεί θα βρεθεί ξανά ως δεξί μπακ, ειδικά σε ευρωπαϊκούς αγώνες όπου το προπονητικό επιτελείο θέλει έναν παίκτη που να ξέρει και να μπορεί να καλύψει καλά την θέση.

Επιπλέον ο Μίτσελ είδε τον Χολέμπας να ανεβάζει για τα καλά στροφές και να βελτιώνεται σε όλα τα επίπεδα σε μία χρονική περίοδο όπου ο Μπονγκ και δεν αποδίδει τόσο καλά ως αριστερό μπακ και προβλήματα τραυματισμών έχει. Ο Ισπανός τεχνικός πρόκειται να πονοκεφαλιάσει ξανά για την κατάρτιση της άμυνάς του.

Οι παραπάνω παίκτες όμως δείχνουν να έχουν το προβάδισμα για τις επόμενες αναμετρήσεις. Επιπροσθέτως σημαντικό ρόλο θα παίξει και το πως ο Μίτσελ θα παρατάξει τον άξονά του στους προσεχείς αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Εκτός από τον Μπονγκ ο Σαλίνο είναι ακόμα ένας μπακ που έχει προβλήματα προσαρμογής, απόδοσης και τραυματισμών. Τέλος ο προπονητής των Πειραιωτών περιμένει και την ένταξη του Μιγκέλ Τόρες σε φουλ ρυθμούς. Πρόκειται για έναν στόπερ από τον οποίο περιμένει πολλά. Δείτε παρακάτω σε γράφημα όλες τις αμυντικές επιλογές για τον Ολυμπιακό:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα