Όλοι θέλουν Μήτρογλου!

Όλοι θέλουν Μήτρογλου!

Δημήτρης Τομαράς
Όλοι θέλουν Μήτρογλου!

bet365

Ο Κώστας Μήτρογλου είναι στα... high του και ξένα ΜΜΕ παρουσιάζουν ως μνηστήρες τις Άρσεναλ, Ίντερ, Ντόρτμουντ, Μπενφίκα και Σπόρτινγκ Λισαβώνας!

Για... αρχή η Ντόρτμουντ επιμένει για τον διεθνή φορ του Ολυμπιακού, όπως υποστηρίζουν Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στην Γερμανία και την Ιβηρική. Πιο αναλυτικά η Bild και το Fichajes υποστηρίζουν πως οι Γερμανοί ετοιμάζονται για κίνηση για τον Μήτρογλου, τον οποίο πάντως κοιτάζουν από πέρυσι.

Επίσης αναφέρεται πως έχουν την διάθεση να προσφέρουν τα ποσά που απαιτούνται. Κατά τα άλλα στην Ιταλία το Calciomercato κάνει λόγο για την Ίντερ, μία ομάδα το όνομα της οποίας έχει ήδη διαρρεύσει για τον παίκτη. Οι γείτονές μας επισημαίνουν πως ο Μήτρογλου αρέσει πολύ στους νερατζούρι που τον τσεκάρουν διαρκώς.

Παράλληλα σύμφωνα με την ενημέρωση που ανέκυψε από την Ιταλία η Ίντερ είχε δικό της άνθρωπο στο Ελλάδα-Σλοβακία για να δει τον Μήτρογλου. Στο μεταξύ όμως στις ομάδες που θέλουν τον παίκτη εκτός από την Άρσεναλ προστέθηκε και η Σπόρτινγκ Λισαβώνας, που επίσης έστειλε... κατάσκοπο στο ματς της Παρασκευής για τον φορ των ερυθρόλευκων.

Πρόκειται για την ομάδα που προπονεί ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο πρώην τεχνικός των Πειραιωτών ξέρει καλά τον Μήτρογλου τον οποίο είχε ως παίκτη και πορτογαλικές πηγές αναφέρουν πως τον έχει σε περίοπτη θέση στον μεταγραφικό σχεδιασμό του. Κατά το πρόσφατο παρελθόν ο Ζαρντίμ είχε προσπαθήσει να κλείσει τον Ρόι Κάρολ.

Ο Ζαρντίμ ήθελε κάποια στιγμή και τον Τζαμέλ Αμπντούν. Ακόμα στο... κόλπο μπαίνει και η Μπενφίκα που ως γνωστόν απέκτησε τον Λιούμπομιρ Φέισα φέτος το καλοκαίρι. Οι Λουζιτανοί εμφανίζονται από τους Πορτογάλους ως ένας ακόμα υποψήφιος σύλλογος για τον Μήτρογλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα