Κατάληψη στη Βέροια!

Gazzetta team
Κατάληψη στη Βέροια!

bet365

Οι οπαδοί του Άρη ετοιμάζονται να δώσουν κίτρινο χρώμα στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, με τους ανθρώπους της ομάδας να θεωρούν ότι τα 2000 εισιτήρια ίσως αποδειχθούν πολύ λίγα!

Μετά και τη νίκη επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη πριν την διακοπή του Πρωταθλήματος, το κλίμα στον Άρη έχει αλλάξει και ο κόσμος θέλει να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας για την αναμέτρηση με τη Βέροια, προκειμένου να τον βοηθήσει να φτάσει σε ένα ακόμα καλό αποτέλεσμα εκτός έδρας.

Η «κίτρινη» ΠΑΕ έχει εξασφαλίσει 2000 εισιτήρια, ωστόσο στις τάξεις των οπαδών επικρατεί αναβρασμός και οι διοικούντες σκέφτονται σοβαρά να ζητήσουν κι άλλα εισιτήρια, ανάλογα φυσικά με την απόφαση της αστυνομίας και το αν θα επιτρέψει τελικά την μετάβαση των οπαδών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα