Διαψεύδει η Ρεάλ Μαδρίτης για Μπέιλ!

Θάνος Σαρρής
Διαψεύδει η Ρεάλ Μαδρίτης για Μπέιλ!

bet365

Το δημοσίευμα της Μarca ότι ο Γκάρεθ Μπέιλ έχει κήλη μεσοσπονδύλιου δίσκου διαψεύστηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία κάνει λόγο για έναν συνηθισμένο πρόβλημα!

Η εφημερίδα της Μαδρίτης ξεσήκωσε αντιδράσεις εντός και εκτός Ισπανίας με το ρεπορτάζ της, αφού ουσιαστικά αποκάλυψε ένα πρόβλημα υγείας στον πανάκριβο Ουαλό, το οποίο μπορούσε να του προκαλέσει αρκετές επιπλοκές και να τον οδηγήσει στο χειρουργείο.

Οι Μερένγκες απάντησαν αμέσως, βγάζοντας ανακοίνωση με την οποία αφήνουν και αιχμές για την εφημερίδα, αφού τονίζουν ότι απέκρυψε πληροφορίες που της έδωσε το ιατρικό τιμ του συλλόγου. Το ρεπορτάζ ανέφερε ότι ο παίκτης είχε μία κήλη, καθώς και μία προεξοχή που αποτελούσε σύμπτωμα δεύτερης, ενώ τόνιζε ότι οι γιατροί ανακάλυψαν το πρόβλημα από τις 02/09, όταν και περνούσε ιατρικές εξετάσεις για τη μεταγραφή του.

Η Marca υποστήριζε ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ είχε ενημερωθεί, ωστόσο ο Μπέιλ είχε ξεκαθαρίσει ότι ποτέ δεν ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και έτσι η απόκτησή του προχώρησε, παρότι οι Μαδριλένοι γνώριζαν ότι στο μέλλον μπορούσε να τον αναγκάσει σε επέμβαση. Ο σύλλογος αρνείται όλα τα παραπάνω...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«1. Είναι απολύτως λανθασμένη η πληροφορία που είδε το φως της δημοσιότητας και σύμφωνα με την οποία ο παίκτης έχει κήλη στους δίσκους L5-S1 και μία προεξοχή σε δύο ακόμα.

2. Ο παίκτης δεν είχε ποτέ κήλη στον δίσκο, όπως άλλωστε το ιατρικό τιμ του συλλόγου ξεκαθάρισε στην εφημερίδα πριν δημοσιεύσει την πληροφορία της. Προκάλεσε έκπληξη ότι η εκδοχή που έδωσαν οι γιατροί στο Μέσο στις 10 του Οκτωβρίου αποσιωπήθηκε.

3. Ο ποδοσφαιριστής Γκάρεθ Μπέιλ έχει μια μικρή, χρόνια προεξοχή στο δίσκο, κάτι το οποίο είναι απολύτως σύνηθες στους ποδοσφαιριστές και σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει την επαγγελματική του δραστηριότητα».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα