Με Μπεργκ και Φιγκερόα δεν γλιτώνουν…

Με Μπεργκ και Φιγκερόα δεν γλιτώνουν…

Τάσος Νικολογιάννης Τάσος Νικολογιάννης
Με Μπεργκ και Φιγκερόα δεν γλιτώνουν…

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει γιατί σε κάποια ματς ο Παναθηναϊκός πρέπει να παίζει με τους Μπεργκ και Φιγκερόα μαζί.

Από την στιγμή, που ο Παναθηναϊκός έχει την τύχη σε μία τόσο δύσκολη χρονιά να έχει δύο χαρισματικούς επιθετικούς, όπως είναι ο Μπέργκ και ο Φιγκερόα νομίζω, ότι πρέπει να το εκμεταλλευτεί και τουλάχιστον στην Λεωφόρο , αλλά και σε ορισμένα παιχνίδια εκτός έδρας να παίζουν και οι δύο στην ενδεκάδα ταυτόχρονα.

Ετσι και αλλιώς έχουμε διαπιστώσει, ότι κυρίως λόγω έλλειψης ποιότητας, αλλά και έλλειψης πείρας στην άμυνα είναι δύσκολο να κρατήσει η ομάδα το μηδέν. Αρα θα πρέπει να εκμεταλλευτεί το όπλο της , που είναι οι σκόρερ, που έχει στο ρόστερ της , σκόρερ, που θα ζήλευαν πολλές ομάδες της Σούπερ Λίγκα.

Είμαι βέβαιος, ότι ο Αναστασίου θα βάλει μαζί Μπέργκ και Φιγκερόα στην ενδεκάδα μόλις διαπιστώσει, ότι ο Αργεντίνος είναι 100% έτοιμος από φυσική κατάσταση, διότι μην ξεχνάμε ότι δεν έκανε προετοιμασία. Μέχρι τότε θα μπαίνει αλλαγή ο Φιγκερόα με στόχο να «καθαρίζει» παιχνίδια, όπως έγινε με τον Αστέρα Τρίπολης.

Εξάλλου ο Αναστασίου αντίθετα με τα όσα λεγόντουσαν έδειξε μέχρι τώρα ότι κάθε άλλο παρά δογματικός είναι. Εχει σαν βάση μεν το 4-3-3, αλλά ανάλογα με τις συνθήκες και το παιχνίδι έχει παίξει και με 4-2-3-1, αλλά και με 4-4-2 στην διάρκεια των αγώνων, με την ταυτόχρονη συμμετοχή των Μπέργκ και Φιγκερόα.

Η αίσθησή μου είναι, ότι στην Λεωφόρο με τον Σουηδό και τον Αργεντίνο ταυτόχρονα στην ενδεκάδα πολύ δύσκολα θα γλιτώσει ομάδα στην Λεωφόρο, με εξαίρεση τα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, που έχουν άλλες ιδιαιτερότητες και θέλουν άλλη τακτική. Ακόμα, όμως, και σε αυτά τα ντέρμπι οι δύο αυτοί παίκτες ταυτόχρονα θα κάνουν δύσκολη την ζωή των αμυντικών, αλλά ασφαλέστατα θα χρειάζεται μεγάλη κάλυψη και πολλά περισσότερα τρεξίματα από τους άλλους.

Στα περισσότερα παιχνίδια, όμως, που στην Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει ομάδες, που θα κλειστούν στην άμυνα , για να πάρουν αποτέλεσμα ο «Λούτσο» και ο Μπέργκ έχουν τον τρόπο , για να πετυχαίνουν γκολ και να δίνουν τρίποντα στην ομάδα, που θα την βοηθήσει να μπει στα play off με άνεση και σε καλή θέση…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.