Όλοι πάνω στον Μήτρογλου!

Όλοι πάνω στον Μήτρογλου!

Gazzetta team
Όλοι πάνω στον Μήτρογλου!

bet365

Κωδικός... Μήτρογλου για πολλούς Ευρωπαίους σκάουτερ που θα έχουν το βλέμμα τους στον διεθνή φορ, τόσο στο ματς της Εθνικής με τη Σλοβακία, όσο και σε αυτό του Ολυμπιακού με τη Μπενφίκα.

Με το ένα χατ τρικ να διαδέχεται το άλλο, ήταν αναμενόμενο ότι ο 25χρονος στράικερ θα γινόταν... στόχος σπουδαίων ευρωπαϊκών συλλόγων. Τα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας, αλλά και αυτά του Τσάμπιονς Λιγκ με τους Πειραιώτες, αποτελούν μία πρώτης τάξης ευκαιρία για να τον παρακολουθήσουν, όπως και πρόκειται να γίνει.

Η Ντόρτμουντ, σύλλογος της Πριμέρα Ντιβιζιόν, η Ίντερ, αλλά και άλλες γερμανικές ομάδες (Βέρντερ Βρέμης, Αμβούργο) αναμένονται απόψε στο “Γ. Καραϊσκάκης” και το όνομα του άσου των «ερυθρολεύκων» θα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των σημειώσεών τους. Στο προσκήνιο υπάρχει πάντα και η Άρσεναλ, με οπαδική ιστοσελίδα των Λονδρέζων να κάνει λόγο για ενδιαφέρον των «κανονιέρηδων», ενώ στη... λίστα βρίσκεται και η Λίβερπουλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα