«Φεύγω σαν φίλος από τον ΟΦΗ»

«Φεύγω σαν φίλος από τον ΟΦΗ»

Gazzetta team
«Φεύγω σαν φίλος από τον ΟΦΗ»

bet365

Ο πρώην τεχνικός των Κρητικών Παύλος Δερμιτζάκης με δήλωσή του αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια για τον ΟΦΗ και την διοίκηση της ομάδας, τονίζοντας μάλιστα πως φεύγει σαν φίλος από του Ηρακλειώτες.

Ο νεαρός προπονητής μιλάει και για την συνέχεια του πρωταθλήματος, δηλώνοντας σίγουρος για την πορεία του ΟΦΗ. Αναλυτικά η δήλωση του Παύλου Δερμιτζάκη έχει ως εξής: «Φεύγοντας από τον ΟΦΗ νιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, όλους τους ποδοσφαιριστές, το υπαλληλικό προσωπικό για την συνεργασία που είχαμε και τους φιλάθλους της ομάδας που παρά την πίκρα τους ήταν πάντα στο γήπεδο και βοηθούσαν την ομάδα.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την διοίκηση που μου έδωσε την δυνατότητα να εργαστώ σε ένα τέτοιο μεγάλο σύλλογο. Ειδικότερα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Μάνθο Πουλινάκη που είναι από τα πιο υγιή στελέχη που έχω γνωρίσει και είμαι πεπεισμένος ότι επί των ημερών του ο ΟΦΗ θα επιστρέψει σύντομα στον δρόμο των επιτυχιών.

Από την πλευρά μου έγινε μια ειλικρινή και μεγάλη προσπάθεια όμως στον αθλητισμό και ειδικότερα στο ποδόσφαιρο τα αποτελέσματα δεν είναι πάντα τα αναμενόμενα ούτε φυσικά αυτά που θα επιβραβεύσουν κατά 100% την σκληρή δουλειά που έγινε από όλους μας.

Είμαι πεπεισμένος όμως, όποιος και αν βρεθεί στην θέση μου, ότι ο ΟΦΗ θα ανακάμψει σύντομα βαθμολογικά γιατί διαθέτει ικανότατη διοίκηση, πολλούς και καλούς παίκτες αλλά και κόσμο που δίνει τεράστια ώθηση. Εγώ φεύγω σαν φίλος από την ομάδα…».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα