Έτοιμος ο Θρύλος για την κλειστή Λίγκα!

Έτοιμος ο Θρύλος για την κλειστή Λίγκα!

Έτοιμος ο Θρύλος για την κλειστή Λίγκα!

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο blog του στο gazzetta την…ετοιμότητα του Ολυμπιακού να πάρει μέρος σε μία κλειστή ευρωπαϊκή Σούπερ Λίγκα στο ποδόσφαιρο, όπως την «ψήνουν» εδώ και κάποιο καιρό κορυφαία κλαμπ της ηπείρου.

ΤΑ μάθατε τα νέα;

Ο πρόεδρος της Γαλατασαράϊ αποκάλυψε στο Λονδίνο ότι οι μεγαλύτεροι σύλλογοι την Ευρώπη σκέφτονται να κάνουν ένα πρωτάθλημα 20 ομάδων και να παίζουν οι ίδιες κάθε χρόνο, προς αντικατάσταση του Τσάμπιονς Λιγκ! Και το πολύ τρεις με πέντε θα αλλάζουν ετησίως-προφανώς κάτι σαν υποβιβασμός.

Δεν το πιστεύω ότι θα γίνει, αλλά αν μη τι άλλο έχει ενδιαφέρον η ιδέα. Μία κλειστή ευρωπαϊκή Σούπερ Λίγκα, όπως την είπε! Ο δε Τούρκος πρόεδρος οριοθετεί τη νέα διοργάνωση μέσα σε μία πενταετία, το αργότερο! Εξηγώντας ότι οι 20 κορυφαίες ομάδες θα παίζουν κανονικά και στα πρωταθλήματά τους, με τη διαφορά ότι θα έχουν ρόστερ με 40-50 παίκτες, ώστε να κατεβάζουν σχεδόν δύο διαφορετικές ομάδες! Μία στο πρωτάθλημά τους και μία στην κλειστή ευρωπαϊκή Λίγκα.

Και πλάκα πλάκα να που ο Ολυμπιακός ήδη είναι έτοιμος για να μετάσχει σε μία τέτοια ιστορία! Εδώ και δύο-τρία χρόνια τι κάνει ο Ολυμπιακός; Έχει κάπου 45 με 50 παίκτες! Έτσι δεν είναι; Θα έχει τους 20 για την ευρωπαϊκή Λίγκα και τους άλλους 20 για το ελληνικό πρωτάθλημα!

Σοβαρά τώρα, αν ο Ολυμπιακός κατέβαινε φέτος στην Ελλάδα με ένα ρόστερ από τους δανεικούς του παίκτες, συν κάποιους, δύο τρεις, που συνήθως δεν παίζουν ποτέ στην ομάδα του, δεν θα ήταν αξιόπιστος διεκδικητής του τίτλου;

Ρε παιδί μου να είχε Κάρολ και Γιαννιώτη γκολκίπερ.

Ακραία μπακ Τζανακάκη, Λυκογιάννη, Καραγκούνη.

Σέντερ μπακ Παπάζογλου, Λεάντρο, Ρουγκάλα, Ντιελνά (άμα λάχει βασικός παίζει στην Α΄κατηγορία της Γαλλίας με την Αζαξιό!).

Χαφ Σιώπη, Τάτο, Ντε Βινσέντι, Ιμπαγάσα, Μπουχαλάκη και το Σερβάκι τον Ζντιέλαρ, που παίζει δανεικός στην ΟΦΚ Μπέογκραντ (αναντικατάστατος)

Ακραίους κυνηγούς Πίνο, Βλαχοδήμο, Γκρίμπιτς, Κάταϊ, Κολοβό

Και σέντερ φορ Τζιμπούρ, Διαμαντάκο, Ιωαννίδη

Δηλαδή, δε θα μπορούσε να χτυπήσει πρωτάθλημα με αυτό το ρόστερ;…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.