Ψάχνεται για επιστροφή «Κατσούρ»

Ψάχνεται για επιστροφή «Κατσούρ»

Gazzetta team
Ψάχνεται για επιστροφή «Κατσούρ»

bet365

Το ενδεχόμενο της επιστροφής του Κώστα Κατσουράνη εξετάζουν στην ΑΕΚ, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να έχει τετ α τετ με τον παίκτη στη Θεσσαλονίκη.

Το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και στην ΑΕΚ θέλουν να τον φέρουν πίσω, με τον ίδιο να επιθυμεί την επιστροφή του στην Ένωση. Ο λόγος για τον Κώστα Κατσουράνη, τον οποίο ο Δημήτρης Μελισσανίδης... ψήνει για να επιστρέψει, όπως γράφει η Sportday.

Σύμφωνα με την εν λόγω εφημερίδα, ο «τίγρης» είχε τετ α τετ με τον παίκτη στη Θεσσαλονίκη, αφού έτυχε να βρεθούν στον ίδιο χώρο του ξενοδοχείου, όπου είχε καταλύσει η αποστολή του ΠΑΟΚ. Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, οι δυο άνδρες δε συζήτησαν για το ενδεχόμενο να συνεργαστούν στο μέλλον, δεδομένου ότι είναι νωρίς ακόμα, ωστόσο αυτό αποτελεί επιθυμία αμφότερων των πλευρών βάζοντας από τώρα τα θεμέλια για να γίνει στην πράξη.

Μάλιστα, ο 34χρονος αμυντικός μέσος τόνισε στον Μελισσανίδη πως η πρωτοβουλία του γηπέδου είναι η σημαντικότερη για την αναγέννηση της ΑΕΚ. Τέλος, γίνεται λόγος ότι ο γενικός αρχηγός του «Δικεφάλου» του Βορρά, Κώστας Ιωσηφίδης, είπε στον ισχυρό άνδρα των «κιτρινόμαυρων» να «μη μας πάρεις τον Κώστα για τα επόμενα δυο χρόνια» για να πάρει την απάντηση: «με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι»!

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα