Ρονάλντο ή Εουσέμπιο;

Ρονάλντο ή Εουσέμπιο;

Γιώργος Καραμάνος
Ρονάλντο ή Εουσέμπιο;

bet365

Ο Κριστιάνο ξεπέρασε τα γκολ του Μαύρου Πάνθηρα με την Εθνική, έγιναν εκατέρωθεν δηλώσεις και το debate για τον καλύτερο Πορτογάλο άναψε...

Στην Πορτογαλία το μεγάλο debate των ημερών έχει να κάνει με το ποιος είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών στην χώρα. Η κουβέντα άνοιξε τη Δευτέρα, όταν ο Εσουσέμπιο θυμήθηκε το ρεκόρ που πλέον δεν κατέχει με την Εθνική, αυτό του πρώτου σκόρερ. «Εγώ τα έβαλα σε 64 αγώνες και τότε δεν παίζαμε κόντρα σε ομάδες όπως το Αζερμπαΐτζαν. Δεν μπορείτε να κάνετε τέτοιες συγκρίσεις, είμαι στεναχωρημένος», είχε πει προφανώς ενοχλημένος για το νέο ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο επιθετικός της Ρεάλ πριν από περίπου ένα μήνα είχε σημειώσει το παρθενικό χατ τρικ του με το εθνόσημο κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία και είχε ανέβει στα 43 γκολ σε 106 παρουσίες. Απαντες στην Πορτογαλία περίμεναν να δουν εάν θα απαντούσε ο Κριστιάνο ή εάν θα τηρούσε στάση σιγής-σεβασμού προς τον Μαύρο Πάνθηρα. Τελικά ο Ρονάλντο μετά από δύο μέρες δεν άντεξε και έδωσε την απάντηση του.

«Δεν νομίζω ότι θα πρέπει να είναι στεναχωρημένος ο Εουσέμπιο. Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε. Είναι λογικό να μας συγκρίνουν, αλλά εκείνος θα είναι πάντα ο Εουσέμπιο και εγώ ο Κριστιάνο. Οσο για τις συμμετοχές, θα προσπαθήσω να κάνω 100 ακόμα με την Εθνική, ώστε να δικαιολογήσω τα γκολ μου και να μην είναι κανείς στεναχωρημένος», είπε και έβαλε πλώρη για το άλλο ρεκόρ, εκείνο των 127 συμμετοχών του Λουίς Φίγκο που είναι ζήτημα χρόνου να το περάσει και αυτό.

 

Τελευταία Νέα