Σαμαράς για Μπαρτσελόνα!

Σαμαράς για Μπαρτσελόνα!

Gazzetta team
Σαμαράς για Μπαρτσελόνα!

bet365

Η Μπαρτσελόνα έχει αποφασίσει να κινηθεί για επιθετικό και στους υποψήφιους βρίσκεται και ο Γιώργος Σαμαράς, με τους οπαδούς να τον έχουν ως πρώτη επιλογή!

Όπως αναφέρει η «Mundo Deportivo» ο Τάτα Μαρτίνο ψάχνει για ένα εναλλακτικό σχέδιο στην επίθεση που δεν θα βασίζεται μόνο στους Μέσι και Νεϊμάρ, αλλά θα συμπεριλαμβάνει κι έναν κλασικό επιθετικό στο στιλ Λάρσον ο οποίος θα δίνει ανάσες στα μεγάλα αστέρια της ομάδας.

Ανάμεσα στους υποψήφιους για την κάλυψη αυτής της θέσης είναι και ο δικός μας Γιώργος Σαμαράς, σε μία λίστα που περιλαμβάνει παίκτες όπως ο Μίροσλαβ Κλόζε της Λάτσιο, ο Νέλσον Βαλντέζ της Αλ Τζαζίρα, ο Σάντα Κρουζ της Μάλαγα, ο Νταβίντ Τρεζεγκέ της Νιούελς Όλντ Μπόις αλλά και ο Όσκαρ Καρντόσο της Μπενφίκα.

Στο εν λόγω δημοσίευμα υπάρχει πλήρης ανάλυση του κάθε παίκτη ενώ η εφημερίδα έχει βάλει και γκάλοπ ώστε ο κόσμος να ψηφίσει τις προτιμήσεις του. Μέχρι το μεσημέρι ο διεθνής επιθετικός ήταν πρώτος στις προτιμήσεις τους με 34% και ακολουθούσε ο Κλόζε με 32%! Εμπαινε Sam...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα