«Γίνε ηγέτης και... πυροβόλα!»

«Γίνε ηγέτης και... πυροβόλα!»

Gazzetta team
«Γίνε ηγέτης και... πυροβόλα!»

bet365

Ο Γιώργος Πρίντεζης έστειλε το μήνυμά του στον Κώστα Μήτρογλου να μείνει στον Ολυμπιακό, να γίνει ο ηγέτη του και να συνεχίσει να... πυροβολάει σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Ένας άνθρωπος του μπάσκετ μίλησε για έναν του ποδοσφαίρου. Μπορεί τα δυο αθλήματα να μη συγκρίνονται, όμως ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στην εφημερίδα Goal για τον Κώστα Μήτρογλου και του έστειλε το μήνυμά του.

Ο 28χρονος φόργουορντ παρότρυνε τον φορ των «ερυθρολεύκων» να μείνει στο λιμάνι, να γίνει ο ηγέτης των Πειραιωτών και να συνεχίσει να... πυροβολάει σε Ελλάδα και Ευρώπη! Μάλιστα, πιστεύει ότι θα ήταν ένας εξαιρετικός σούτινγκ γκαρτν αν έπαιζε μπάσκετ!

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για το πού θα μπορούσε να παίζει στον μπασκετικό Ολυμπιακό: «Θα τον ήθελα στην ομάδα για τη θέση ''2'', αλλά είμαστε γεμάτοι! Πάντως, έχει καλό ποσοστό, θα μπορούσε να βάλει μερικά τρίποντα. Να δουλέψει περισσότερο το σουτ και η θέση του σούτινγκ γκαρντ στον Ολυμπιακό θα τον περιμένει!».

Για την εξέλιξή του: «Τον παρακολουθώ εδώ και χρόνια και βλέπω την ανοδική πορεία στην καριέρα του. Είναι ένα παιδί που έχει περάσει πολλές δυσκολίες, έχει αμφισβητηθεί έντονα από πολλούς, αλλά ποτέ δεν το έβαλε κάτω. Έσκυψε το κεφάλι, δούλεψε σκληρά και η δικαίωση ήρθε γι' αυτόν. Απάντησε μέσα από τη δουλειά του σε όλους όσοι τον αμφισβήτησαν κι αυτό είναι που κρατάω, αλλά και ένα στοιχείο που τον κάνει ξεχωριστό. Δεν το προσφέρθηκε κάτι, το κέρδισε με τη δουλειά του».

Για το μέλλον του: «Ως Ολυμπιακός θα ήθελα να μείνει και να συνεχίσει να φορά τα ερυθρόλευκα. Δε θα πω ότι του εύχομαι να κάνει καριέρα σε μεγάλη ομάδα της Ευρώπης, αλλά να μείνει στο λιμάνι και να σκοράρει πολλά γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ολυμπιακό. Να γίνει ο ηγέτης της ομάδας και να την οδηγήσει ψηλά».

Για τον τρόπο που πανηγυρίζει, τα... πιστόλια: «Μου αρέσει το στυλ που πανηγυρίζει όχι επειδή μπορεί να κάνει τρέλες, αλλά διότι βγάζει από μέσα του αυτό που νιώθει εκείνη τη στιγμή. Εκδηλώνει τη χαρά του για τα γκολ που πετυχαίνει με έναν διαφορετικό τρόπο κι αυτό βγαίνει από μέσα του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα