To «στοίχημα» του Μπαϊράμι!

To «στοίχημα» του Μπαϊράμι!

Νίκος Αθανασίου
To «στοίχημα» του Μπαϊράμι!

bet365

Να παρουσιάσει τον πραγματικό του εαυτό μετά την διακοπή θέλει ο Σουηδός εξτρέμ που μέχρι στιγμής δεν έχει βοηθήσει καθόλου τον Παναθηναϊκό.

Αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφική κίνηση του Παναθηναϊκού το περασμένο καλοκαίρι. Μία περίπτωση βάσει βιογραφικού, εξαιρετική, μιας και το «τριφύλλι» κατάφερε να αποκτήσει έναν 25χρονο διεθνή Σουηδό εξτρέμ ελεύθερο, χωρίς να δαπανήσει ούτε μισό ευρώ! Ο Εμίρ Μπαϊράμι φόρεσε τα πράσινα με στόχο να γίνει ένας από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου. Αντ' αυτού σε αυτές τις πρώτες 7 αγωνιστικές, έχει περιοριστεί σε ρόλο κομπάρσου. Δεν έχει βγάλει στο γήπεδο ούτε ένα μικρό μέρος της δεδομένης ποιότητας του, με αποτέλεσμα να χάσει την θέση του στην ενδεκάδα ενώ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έμεινε εκτός αποστολής!

Ο ίδιος, πάντως, δεν το βάζει κάτω. Μάλιστα, έλεγε σε δικούς του ανθρώπους πως μετά την διακοπή «θα δείτε τον κανονικό Μπαϊράμι» ενώ δήλωσε στεναχωρημένος που δεν έχει καταφέρει να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη και την στήριξη των ανθρώπων του Παναθηναϊκού και ειδικά του Γιάννη Αναστασίου που έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να τον φέρει στο «τριφύλλι».

Ο Έλληνας τεχνικός από την πλευρά του, έχει συχνή επαφή με τον Σουηδό και περιμένει πολλά περισσότερο από εκείνον μετά την διακοπή του πρωταθλήματος. Εξάλλου πιστεύει πως όταν ο Μπαϊράμι βρει ρυθμό, πατήματα και ψυχολογία, θα καταφέρει να κάνει την διαφορά στη Σούπερ Λίγκα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα