Μισή... Εθνική Ισπανίας στην Ελλάδα!

Γιώργος Φραδελάκης
Μισή... Εθνική Ισπανίας στην Ελλάδα!

bet365

Τέσσερις παίκτες που αγωνίζονται στα ελληνικά γήπεδα βρίσκονται στην καλύτερη ενδεκάδα του «eurosport», με τους Ισπανούς που αγωνίζονται εκτός ιβηρικής, ενώ προπονητής είναι ο Μίτσελ!

«Γαλανόλευκο» το χρώμα στους έντεκα καλύτερους Ισπανούς που αγωνίζονται μακριά από τη χώρα τους για την εβδομάδα που πέρασε, σύμφωνα με τις επιλογές της ισπανικής έκδοσης του Εurosport. Oύτε λίγο, ούτε πολύ τέσσερις ποδοσφαιριστές που βγάζουν το... ψωμί τους στα γήπεδα της Σούπερ Λιγκ βρίσκονται ανάμεσα στους εκλεκτούς, ενώ ως κορυφαίος προπονητής επιλέχθηκε ο Μίτσελ!

Σε σύστημα 3-4-3 έχουν επιλεχθεί μαζί με τους Ενρίκε (Λίβερπουλ), Σίλβα (Σίτι) και οι Νταβίντ Φουστέρ, Κάρλος Κάλβο των Ολυμπιακού και Ξάνθης αντίστοιχα. Στα δεξιά της επιθετικής τριπλέτας βρίσκεται ο Νταβίντ Αγάνθο του Άρη, μαζί με τους Καγεχόν (Νάπολι), Νεγρέδο (Σίτι), ενώ στα στόπερ ο Μεχία του Εργοτέλη και δίπλα του οι Νάβας (Ρούμπιν Καζάν), Καταλα (ΑΕΚ Λάρνκας).

Την εστία υπερασπίζεται ο Ντε Χέα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ ο προπονητής... της εβδομάδας είναι ο Μίτσελ, μετά το 6-0 των Πειραιωτών επί της Βέροιας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα