Φουλάρει ο Μπέιλ

Φουλάρει ο Μπέιλ

Γιώργος Καραμάνος
Φουλάρει ο Μπέιλ

bet365

Η ακριβότερη μεταγραφή όλων των εποχών βρίσκεται στα πιτς και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα μίνι προετοιμασίας, την οποία δεν έκανε το καλοκαίρι.

Ισως να είναι από τις ελάχιστες φορές που στη Ρεάλ χαίρονται μα μία διακοπή του πρωταθλήματος εξαιτίας των Εθνικών ομάδων. Αυτό φυσικά συμβαίνει, επειδή υπάρχει το τεράστιο ζήτημα του Γκάρεθ Μπέιλ. Μετά το clasico με την Ατλέτικο, ο Ουαλός μεσοεπιθετικός είχε μία σημαντική κουβέντα με τους Αντσελότι, Ζιντάν, αλλά και το ιατρικό επιτελείο της ομάδας και πάρθηκε από κοινού η απόφαση να μείνει για λίγο εκτός, έως ότου βρεθεί σε καλή κατάσταση.

Το πρόβλημα της ακριβότερης μεταγραφής όλων των εποχών είναι πως δεν έχει κάνει καλοκαιρινή προετοιμασία και για αυτό δεν μπορεί αφενός να αποδώσει στο 100% αφετέρου έχει διαρκώς μικροτραβήγματα που μπορεί πολύ εύκολα να εξελιχτούν σε μία σοβαρή θλάση. Για αυτό το λόγο έμεινε διαδοχικά εκτός αποστολής από τα ματς με Χετάφε, Κοπεγχάγη και Βιγιαρεάλ, ενώ τώρα δεν θα ακολουθήσει την Εθνική Ουαλίας, αλλά θα μείνει στο «Βαλδεμπέμπας», όπου ακολουθεί ένα πολύ ειδικό πρόγραμμα για τις επόμενες 12 ημέρες.

Ο στόχος είναι ο Μπέιλ να βρεθεί στην αποστολή της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στη Μάλαγα. Και αυτό όχι τόσο για το εν λόγω ματς, αλλά περισσότερο για να βρει κάποιο ρυθμό για τα δύσκολα που έπονται απέναντι στις Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα