Χωρίς διεθνείς και Νάνο, Λούτσο

Χωρίς διεθνείς και Νάνο, Λούτσο

Γιώργος Βροντάκης
Χωρίς διεθνείς και Νάνο, Λούτσο

bet365

Ο Παναθηναϊκός έκανε σήμερα προπόνηση χωρίς τους διεθνείς (Καπίνο, Μαρινάκη, Λαγό, Καρέλη, Τριανταφυλλόπουλο, Σίλντενφελντ) αλλά και τους Νάνο, Φιγκερόα.

Στη σημερινή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού όσοι ποδοσφαιριστές έπαιξαν στο χθεσινό αγώνα στη Θεσσαλονίκη ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με τελειώματα και ολοκλήρωσαν με δίτερμα.

Σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Ταμπάκης και Αποστολόπουλος. Απουσίασαν οι διεθνείς Καπίνο (Ανδρών), Μαρινάκης, Λαγός, Καρέλης, Τριανταφυλλόπουλος (Ελπίδων) και Σίλντενφελντ.

Επίσης απουσίασαν ο Νάνο για προσωπικούς και ο Φιγκερόα για οικογενειακούς λόγους. Ο Ισπανός θα επανενταχθεί στις προπονήσεις την Πέμπτη και ο Αργεντινός την Κυριακή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα