«Μήνυμα» ΠΑΟΚ σε Ολυμπιακο: Δικό σου το πρωτάθλημα

Αποδυτηριάκιας Αποδυτηριάκιας
«Μήνυμα» ΠΑΟΚ σε Ολυμπιακο: Δικό σου το πρωτάθλημα

bet365

Αποτυχία του Δικεφάλου να επιτρέψει στον Παναθηναϊκό να κάνει ντέρμπυ το «ντέρμπυ», γράφει ο Αποδυτηριάκιας

Όταν ο ΠΑΟΚ πήρε το πρωτάθλημα είχε ομάδα. Αλήθεια, πότε είχε πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ; Πριν πόσα τέρμινα; Ας συνεχίσουμε την κουβέντα…


Και ομάδα είχε ο ΠΑΟΚ και παίκτες όταν κάποτε ο ΠΑΟΚ είχε πάρει το πρωτάθλημα. Δεν μπορούσε να τον σταματήσει κανένας αντίπαλος. Σήμερα δεν είναι σε θέση αξιόπιστα να παρουσιάσει ομάδα σύμφωνα με την αξία των παικτών του. Τι φταίει σ’ αυτό;

Στο ντέρμπυ με τον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε. Πήρε τη νίκη, όμως οι τρείς πόντοι δεν έχουν καμμία αξία, όταν η ομάδα του Ιβάν Σαββίδη κατέδειξε τις αδυναμίες της απέναντι σε μια ομάδα που δεν πάει για πρωτάθλημα, αλλά έχει πιο βαρειά φανέλλα.


Η επιτυχία του ΠΑΟΚ θα ήταν όχι απλά να πάρει το τρίποντο αλλά να μην επιτρέψει στον Παναθηναϊκό να κάνει ντέρμπυ το «ντέρμπυ». Αυτό δεν έγινε. Και πώς να γίνει όταν ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ ήταν πιο ομάδα.

Τελικά, αν δεν αλλάξει «κάτι» στον ΠΑΟΚ, θα φάμε στη μάπα πάλι τον Ολυμπιακό να κάνει περίπατο στο πρωτάθλημα.

Ποιο είναι το «δύσκολο» που πρέπει να αντιμετωπίσει στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ, γράφει ο apodytiriakias.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Αποδυτηριάκιας
Αποδυτηριάκιας