Στο 93' η Σεβίλλη!

Στο 93' η Σεβίλλη!

bet365

Με γκολ του Ράκιτιτς στις καθυστερήσεις οι Ανδαλουσιάνοι επικράτησαν 2-1 της Αλμερία και πήραν την 2η νίκη στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Ουνάι Εμερι πίεσε στο ξεκίνημα και κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 6' όταν μετά από λάθος εκτέλεση πλαγίου από τον Κριστιάν, ο Κέβιν Γκαμεϊρό πήρε τη μπάλα και αφού πέρασε και τον Εστεμπάν, έστειλε τη μπάλα στην κενή εστία (1-0). Η Σεβίλλη έδειχνε «άνετη» στη συνέχεια, όμως στο 23' δέχθηκε την ισοφάριση. Μετά από εκπληκτική μπαλιά του Σούσο ο Ρόντρι πήρε τη μονομαχία με τον Φάσιο και πυροβόλησε τον Μπέτο για το 1-1. Δύο λεπτά μετά, οι γηπεδούχοι άγγιξαν το δεύτερο γκολ όμως το σουτ του Ραμπέγιο κόντραρε σε αμυντικό της Σεβίλλης και πήγε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη, αν και κανένας από τους δύο τερματοφύλακες δεν είχε δουλειά, η ομάδα του Εμερι ήταν καλύτερη, με τους Ράκιτιτς και Μπάκα να δοκιμάζουν μακρινά σουτ, όμως κανένα δεν βρήκε τον στόχο. Μετά τις αλλαγές που ακολούθησαν από τους δύο προπονητές η Αλμερία έδειχνε να είναι καλύτερη και στο 66' το πολύ καλό σουτ του Σούσο απέκρουσε ο Μπέτο, ενώ για τους γηπεδούχους απάντησε ο Ιμπόρα με δυνατό σουτ το οποίο ανάγκασε τον Εστεμπάν σε σούπερ απόκρουση.

Οι οπαδοί της Σεβίλλης έχασαν την υπομονή τους στο τελευταίο κομμάτι του ματς όταν και ακούστηκαν έντονες αποδοκιμασίες από τις εξέδρες. Οι παίκτες πάντως έκαναν ό,τι μπορούσαν όμως παρότι είχαν ανεβάσει πίεση, η Αλμερία ήταν συμπαγής και δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα.

Στις καθυστερήσεις όμως (93') ο Μαρίν είδε την κίνηση του Ράκιτιτς στον χώρο και του σέρβιρε στο πρώτο δοκάρι με τον Κροάτη να σκοράρει με κεφαλιά (2-1). Για ακόμα μία φορά φέτος η νεοφώτιστη Αλμερία είναι πολύ άτυχη αφού αυτό ήταν το γκολ Νο6 στα τελευταία 7 ματς που δέχεται στις καθυστερήσεις. Οι Ανδαλουσιάνοι είναι πλέον η μοναδική ομάδα της Primera Division που έχει «φάει» σε όλα τα φετινά ματς της.

*Ο Ιβάν Ράκιτιτς είχε σκοράρει στο πρωτάθλημα με το δεξί, το αριστερό, εντός και εκτός περιοχής, με φάουλ, με πέναλτι, με αυτογκόλ και σήμερα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με το κεφάλι.

*Ράκιτιτς και Γκαμεϊρό έχουν πετύχει το 61% των γκολ της Σεβίλλης τη σεζόν που διανύουμε.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα