Ιδεολογία ο χουλιγκανισμός

Αποδυτηριάκιας Αποδυτηριάκιας
Ιδεολογία ο χουλιγκανισμός

bet365

Το γηπεδικό φαινόμενο της Χρυσής Αυγής προσεγγίζει πολιτικά ο Αποδυτηριάκιας

Ξεβράκωτος ο Κασιδιάρης έχει στηθεί μπροστά στον καθρέπτη και αυτοθαυμάζεται. Τους την έκανα, σκέπτεται. Έδειξα στις χαμούρες ποιος είμαι, με ποιον έχουν να κάνουν.


Στη συνέχεια ο Ηλίας της Χρυσής Αυγής βάζει το video με τα ηρωικά του στιγμιότυπα. Το χαστούκι στην Λιάνα Κανέλλη, τις κλωτσές στις κάμερες, τα μπινελίκια όρθιος στα έδρανα της Βουλής.

Είμαι ο πρώτος, σου λέει το αστέρι της Χρυσής Αυγής. Το σύμπαν της Ελλάδος ασχολείται για πάρτη μου.

Το παλληκάρι είναι ο ορισμός του χούλιγκαν. Ο χουλιγκανισμός του, η ιδεολογία του χουλιγκανισμού, τον έκανε φιρμάρα. Αρχιβεντετάρα. Πρώτο όνομα.

Και όπως όλοι οι παίκτες της πιάτσας, στην αλητόβια συμπεριφορά του φόρεσε τα πέπλα του έθνους, της πατρίδας, του λαού. Βέβαια. Δεν παρεκτρέπεται διότι είναι γέννημα χούλιγκαν αλλά δήθεν χάνει τον αυτοέλεγχό του από το πάθος του για την Ελλάδα, από την επιθυμία του να καταγγείλει τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Εμείς είμαστε, σου λένε οι Κασιδιάρηδες, Παναγιώταροι, Καιάδες και τα άλλα τα τσαμπουκαλεμένα παιδιά της Χρυσής Αυγής. Ποιες είναι αυτές οι λινάτσες, Λοβέρδοι, Χρυσοχοϊιδηδες, Δένδιες, οι κυριλάτοι κοινοβιακοί των Τσοχατζόπουλων.

Η θύρα 7 και η θύρα 13, η 4 και η Ορίτζιναλ οι «Πύλες Εισόδου» της Χρυσής Αυγής, γράφει ο apodytiriakias.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Αποδυτηριάκιας
Αποδυτηριάκιας