Παναθηναϊκός έτοιμος για Τούμπα

Παναθηναϊκός έτοιμος για Τούμπα

Gazzetta team
Παναθηναϊκός έτοιμος για Τούμπα

bet365

Με όλα τα όπλα του θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Στην πρωινή προπόνηση του Σαββάτου οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», δίτερμα και τελειώματα και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Ταμπάκης και Αποστολόπουλος.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ανακοινώθηκε και η 20μελής αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στην οποία συμπεριλήφθηκαν οι Κοτσόλης, Καπίνο, Αναγνωστόπουλος, Μαρινάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Νάνο, Χουχούμης, Λαγός, Μέντες, Ατζαγκουν, Αμπεΐντ, Ζέκα, Πράνιτς, Ντίνας, Κλωναρίδης, Μπαϊράμι, Μπεργκ και Φιγκερόα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα