Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ εδώ είναι Βαλκάνια, όχι Ευρώπη

Αποδυτηριάκιας Αποδυτηριάκιας
Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ εδώ είναι Βαλκάνια, όχι Ευρώπη

bet365

Καταραμένο το ποδόσφαιρο, υποστηρίζει ο Αποδυτηριάκιας, με αφορμή τις εκτός έδρας «επιτυχίες» των ομάδων μας.

Τα χάλια τους έδειξαν στην Ευρώπη, τόσο ο Ολυμπιακός με το απίστευτο 3-0, όσο και ο ΠΑΟΚ με τη δική του «επιτυχία» εκτός έδρας απέναντι στην, όχι χειρώτερή της Άντερλεχτ, Αλκμάρ.

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Καταραμένο πράμα. Με το τελικό αποτέλεσμα αναδεικνύει την αναξιοκρατία που το χαρακτηρίζει. Στο αποτέλεσμα στέκονται μόνο οι Μάου-Μάου, αυτοί που περιμένουν το θριαμβευτικό πρωτοσέλιδο. Τους σχίσαμε. Τους διαλύσαμε. Άσχετο αν είμαστε ομάδα προβληματική. Ποιος ασχολείται.

Έβαλε τρία ο Ολυμπιακός και κράτησε το μηδέν με μία ομαδίτσα τραλαλά. Με πιτσιρικαρία πλέον η Άντερλεχτ, με παίκτες άπειρους στο επίπεδο του τσάμπιονς ληγκ έκανε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ. Τι σημαίνει αυτό;

Ολοκληρωτική αποτυχία του Ολυμπιακού. Απέναντι, μάλιστα, μιας Άντερλεχτ με άμυνα παιδική χαρά, το τρυπητήρι.

Εδώ είναι Βαλκάνια, όχι Ευρώπη. Γι’αυτό δεν σηκώνουν αυστηρότητα. Αλήθεια στην κριτική. Γι’αυτό δεν είναι απαιτητικοί. Θαρρούν πως το τραίνο θα τσουλήσει με χάδια και χαρούλες, κι όχι διότι πρέπει να δουλέψουν οι μηχανές.

Άλλη περίπτωση ο ΠΑΟΚ. Θλιβερός. Χωρίς ταυτότητα. Καμμία προσωπικότητα. Αναξιόπιστος, εντελώς. Ρεσιτάλ αμυντικής δυσλειτουργίας. Σήμερα κάνεις άμυνα και επιθετικά. Πιέζεις τον αντίπαλο και μπροστά. Ο ΠΑΟΚ κάνει παρέλαση στο γήπεδο.

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ κατέδειξαν ποια είναι η μεγαλύτερη αξία της ζωής, γράφει ο apodytiriakias.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Αποδυτηριάκιας
Αποδυτηριάκιας