«Πιστολέρο» 10 εκατομμυρίων!

«Πιστολέρο» 10 εκατομμυρίων!

Gazzetta team
«Πιστολέρο» 10 εκατομμυρίων!

bet365

Σε συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του αναμένεται να καλέσει τον Κώστα Μήτρογλου ο Ολυμπιακός, με σκοπό να τον «δέσει» βάζοντας ρήτρα που ίσως ξεπερνάει και τα 10 εκατ. ευρώ.

Η ρήτρα των 8 εκατ. ευρώ που έχει στο υπάρχον συμβόλαιό του ο «πιστολέρο», μοιάζει πολύ μικρή για τις προτάσεις που περιμένουν ότι θα έχουν το επόμενο διάστημα στο μεγάλο Λιμάνι. Ο 25χρονος στράικερ συνεχίζει να σκοράρει κατά βούληση, ενώ το γεγονός πως βρίσκει δίχτυα στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι λογικό να προσελκύσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ήδη από το περασμένο καλοκαίρι άλλωστε οι Πειραιώτες απέρριπταν προτάσεις που έφταναν στα 5-6 εκατ. ευρώ για τον διεθνή άσο, αφού δεν συζητούσαν με λιγότερα από τα 8 εκατ. ευρώ της ρήτρας του. Βλέποντας όμως πως ο «Μητρογκόλ» συνεχίζει την... ερωτική του σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα, εμφανίζονται έτοιμοι να τον καλέσουν για πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας του, τη στιγμή που δεν έχει περάσει καν χρόνος από την υπογραφή του προηγούμενου συμβολαίου (τον περασμένο Γενάρη) με ισχύ ως το 2016.

Στο νέο εκτός από καλύτερους οικονομικά όρους, θα προβλέπεται και αύξηση της ρήτρας, που θα είναι τουλάχιστον 10 εκατ. ευρώ, ποσό που αν μη τι άλλο δείχνει ικανός να φέρει ο Μήτρογλου στα «ερυθρόλευκα» ταμεία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα