Αυτά είναι τα σχέδια για την νέα Λεωφόρο!

Αυτά είναι τα σχέδια για την νέα Λεωφόρο!

Νίκος Αθανασίου
Αυτά είναι τα σχέδια για την νέα Λεωφόρο!

bet365

Το gazzetta.gr αποκαλύπτει το πώς ο Παναθηναϊκός θα μετατρέψει σε στολίδι την ιστορική του έδρα.

Μετά τα χρήματα για την «Αγιά Σοφιά» της ΑΕΚ, η περιφέρεια Αττικής άναψε... πράσινο φως και στον Παναθηναϊκό, δίνοντας ένα ποσό που θα αγγίζει τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ για την ανακατασκευή του «Απόστολος Νικολαϊδης».
Όλα ξεκίνησαν, όταν το περασμένο καλοκαίρι η «πράσινη» ΠΑΕ μέσω ενεργειών του Γιάννη Αλαφούζου προσπάθησε να εξασφαλίσει ένα ποσό για την νέα Λεωφόρο, το οποία θα βοηθούσε στην μετατροπή της ιστορικής έδρας του συλλόγου σε ένα σύγχρονο στολίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, αυτά τα 7-7,5 εκατομμύρια ευρώ της περιφέρειας φτάνουν και περισσεύουν, ώστε να γίνουν όλα τα απαραίτητα βελτιωτικά έργα.
Συγκεκριμένα, η μελέτη που έχει κάνει ο Παναθηναϊκός προβλέπει αύξηση της χωρητικότητας. Όχι πολύ μεγάλη, δηλαδή στις 30.000 όπως είχε γραφτεί, αλλά μικρότερη. Ωστόσο ικανή να φιλοξενήσει περισσότερο κόσμο από όσο φιλοξενεί αυτή την στιγμή. Επίσης θα αντικατασταθούν όλα τα παλιά καθίσματα με νέα, ενώ αναμένεται να γίνουν εργασίες εκτός του γηπέδου, οι οποίες θα το κάνουν να δείχνει ολοκαίνουριο! Του... κουτιού που λέμε!

Τα χρήματα αναμένεται να μπουν στα «πράσινα» ταμεία τους επόμενους μήνες, το αργότερο μέχρι το καλοκαίρι, ώστε να ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατό οι εργασίες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα