Ποιος ΠΑΟΚ μιλάει για πρωτάθλημα;

Αποδυτηριάκιας Αποδυτηριάκιας
Ποιος ΠΑΟΚ μιλάει για πρωτάθλημα;

bet365

Η Ευρώπη δεν μπορεί να υψηλώσει καμιά ομάδα στην Ελλάδα, γράφει ο Αποδυτηριάκιας

Ευρώπη είναι το τσάμπιονς ληγκ. Το γιουρόπα ληγκ, στο οποίο συμμετέχει ο ΠΑΟΚ, είναι η επαρχία της Ευρώπης. Η δευτεράντζα της Ευρώπης, όσο κι αν κυκλοφορούν κάθε χρόνο ονόματα φιρμάτα. Όπως, από την άλλη, στους 32 του τσάμπιονς ληγκ όλο και τρυπώνουν στους ομίλους ομάδες ψιλολινάτσες.


Ας δεχθούμε σαν ευρωπαϊκό το παιχνίδι με την ολλανδική Αλκμάρ για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος ακόμα δεν έχει καταφέρει να πείσει ότι είναι σε θέση να κινηθεί χαλαρά και εξουσιαστικά σαν υποψήφιος πρωταθλητής. Η ήττα από τον Παναιτωλικό και η γκέλα από τον ΟΦΗ μιλάνε μόνες τους.

Ξεκάθαρα. Δεν πετάει πέντε βαθμούς σε τέτοια παιχνίδια εκείνη η ομάδα που πράγματι έχει αποφασίσει να κτυπήσει το πρωτάθλημα. Κι όταν, στο φινάλε, δεν είναι Ολυμπιακός, δηλαδή η ομάδα που και να αμφισβητηθεί αγωνιστικά, σε κάποια παιχνιδάκια, δεν επιτρέπει ερωτηματικά για το ποιος στο τέλος θα γελάσει.

Θα δούμε απόψε τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη της Β’ εθνικής, στο γιουρόπα ληγκ. Άλλη είναι η αγωνία για την ελληνική ομάδα. Τι κάνει στην Ελλάδα, στο πρωτάθλημα.

Δεν σου αλλάζει κλάση η Ευρώπη. Αυτή είναι η μαύρη αλήθεια. Δεν θα αλλάξει ο ψυχισμός και ο χαρακτήρας του ΠΑΟΚ ακόμα κι αν κερδίσει μέσα-έξω Αλκμάρ, Μακάμπι, Σεχτιόρ.

Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ελληνικό, όχι διεθνές. Κι είναι αυτό που ήταν πάντα, για όσους γνωρίζουν Ιστορία. Ο δικέφαλος δεν σε τρομάζει εκτός έδρας. Είναι φαγώσιμος.

Δικαίωμα να μιλάει για πρωτάθλημα έχει μία ομάδα, αν δεν φοράει τη φανέλλα του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, μόνον αν πατάει γερά και εκτός έδρας.

Γιατί θέλει να φάει τον Χουμπ Στέφενς ο Σαββίδης, γράφει ο apodytiriakias.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Αποδυτηριάκιας
Αποδυτηριάκιας