Στην Εθνική ο Δώνης!

Νίκος Μαρούδας
Στην Εθνική ο Δώνης!

bet365

Στις επιλογές του Θοδωρή Παχατουρίδη είναι σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Τάσος Δώνης για το φιλικό της Εθνικής Νέων με την Αυστρία.

Έτοιμος να επιστρέψει στις υποχρεώσεις των μικρών Εθνικών ομάδων της Ελλάδας, είναι ο Τάσος Δώνης! Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, έφτασε στην Γιουβέντους η κλήση της Εθνικής Νέων για τον Τάσο Δώνη, αλλά και για τον άλλον Έλληνα της «Μεγάλης Κυρίας», Άλμπερτ Ρούσσο, ενόψει της φιλικής αναμέτρησης με την Αυστρία στις 16/10.

Να υπενθυμίσουμε, πως πριν λίγο καιρό είχε προκύψει ένα θέμα με την μη κλήση του μεσαίου γιου του Γιώργου Δώνη στις Εθνικές ομάδες της Ελλάδας και την πιθανή κλήση του από αυτές της Αγγλίας. Φαίνεται λοιπόν πως στην ΕΠΟ ταρακουνήθηκαν κάπως με το ενδεχόμενο να χαθεί το μεγαλύτερο ελληνικό ταλέντο σε αυτή την ηλικία από την Εθνική Αγγλίας, καθώς ο Τάσος έχει και αγγλική υπηκοότητα και αποφάσισαν να τον καλέσουν μετά από αρκετό καιρό στην Εθνική Νέων καθώς οι Άγγλοι τον παρακολουθούν στενά...

Η ΕΠΟ, είχε καλέσει τον Δώνη και στην αποστολή της Νέων για τα δύο φιλικά στο Ντουμπάι, ωστόσο η Γιουβέντους δεν είχε δώσει το «οκ» λόγω του αγώνα με την Λάτσιο για το Σούπερ Καπ, όπου ο Έλληνας άσος με δικό του γκολ έδωσε το τρόπαιο στην «Γιούβε».

 

Τελευταία Νέα