Στέφενς: «Με γοήτευσε ο ΠΑΟΚ»

Στέφενς: «Με γοήτευσε ο ΠΑΟΚ»

Γιώργος Βροντάκης
Στέφενς: «Με γοήτευσε ο ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Χουμπ Στέφενς εξήγησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ για ποιο λόγο διάλεξε τον ΠΑΟΚ, ενώ δηλώσεις για τον Ολλανδό έκανε και ο Κώστας Κατσουράνης.

«Mε γοήτευσε η πιθανότητα να δουλέψω στον ΠΑΟΚ και γιαυτό συμφώνησα το καλοκαίρι. Έχω δουλέψει στην Ολλανδία, στη Γερμανία για χρόνια και έψαχνα μία νέα πρόκληση. Ήθελα να δω πως είναι τα πράγματα στην Νότια Ευρώπη. Όταν ο ΠΑΟΚ έδειξε ενδιαφέρον μου άρεσε η ιδέα και κάπως έτσι πήγα», είπε στην ΟΥΕΦΑ ο Χουμπ Στέφενς για την επιλογή το ΠΑΟΚ.

Ο Κώστας Κατσουράνης ανέφερε για τον προπονητή του: «Είναι ένας Ολλανδος προπονητής με μεγάλη εμπειρία και προσπαθεί να την περάσει στην ομάδα. Θέλει πειθαρχία στην ομάδα και προσπαθεί να μας κάνει όλους να πιστέψουμε στους εαυτούς μας. Εχει πει ότι όλοι θα έχουν όλοι την ευκαιρία να αποδείξουν την αξία τους και πως όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι σημαντικοί για την επιτυχία της ομάδας».

Ο Στέφενς για Κατσουράνη: «Ως κεντρικός αμυντικός μπορεί να οργανώσει καλύτερα το παιχνίδια από πισω. Την έχω παίξει αυτή τη θέση και γνωρίζω ότι είναι σημαντικό να βοηθάς στην οργάνωση της ομάδας σου».

Κατσουράνης: «Aπό τη θέση του κεντρικού αμυντικού έχεις τη δυνατότητα να βλέπεις όλο το γήπεδο μπροστά σου. Χρειάζεται να συνεργάζεσαι καλά με τους συμπαίκτες σου. Βέβαια, είναι ωραίο και το να παίζεις μπροστά και να σκοράρεις καμιά φορά, αλλά είναι σημαντική θέση αυτή του αμυντικού. Ως κεντρικός αμυντικός πρέπει να συνεργάζεσαι με την υπόλοιπη άμυνα και να κινείστε μαζί σαν ένα σώμα. Πρέπει να σκέφτεσαι γρήγορα, να ξέρεις που είναι οι συμπαίκτες σου κάθε στιγμή και που είναι οι αντίπαλοι. Θα πρέπει να κοιτάζεις περισσότερο τον αντίπαλο από τη μπάλα. Οι καλύτεροι αμυντικοί τα συνδυάζουν και τα δύο μαζί είναι.

Κάθε παίκτης μπορεί να νιώσει τον ενθουσιασμό του κόσμου και προσπαθεί να δεχθεί θετικά την δίψα που υπάρχει για το αποτέλεσμα. Πρέπει να κυνηγάς κάθε μπαλιά για να τους έχει μαζί σου από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα