Ωρα διπλού για Ολυμπιακό!

Ωρα διπλού για Ολυμπιακό!

Gazzetta team
Ωρα διπλού για Ολυμπιακό!

bet365

Τη νίκη που θα τον βάλει γερά στο παιχνίδι πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League θα ψάξει ο Ολυμπιακός στο Βέλγιο απέναντι στην Άντερλεχτ (21:45, ΔΤ).

Μετά την εντός έδρας ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν, οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην πρωταθλήτρια Βελγίου, με τον Μίτσελ να ετοιμάζει την ομάδα του να κατέβει με επιθετικό σχήμα.

Ο Ισπανός προπονητής θα παρατάξει τον Ολυμπιακό με σύστημα 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος θα έχει στην τετράδα της άμυνας τους Σαλίνο, Μανωλά, Σιόβα και Χολέμπας ή Μπονγκ.

Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν ο Μανιάτης με τον Σάμαρη και τον Φουστέρ. Στην επίθεση θα ξεκινήσει τον Βάις, τον Σαβιόλα, τον Ολαϊτάν.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Κάμπελ, Τσόρι, Μεντζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά και Γιαταμπαρέ. Εκτός έμεινε ο τραυματίας Μασάντο.

Από την πλευρά του, ο Γιον Βαν Ντεν Μπρομ θα παρατάξει την Άντερλεχτ με 4-2-3-1. Η ενδεκάδα αποτελείται από τους Προτό (τερματοφύλακαας), Ζιλέ (δεξί μπακ), Κουγιατέ, Ενσακαλά (στόπερ), Εμπέμπα (αριστερό μπακ), Μιλιβόγιεβιτς, Κλιέσταν (στον άξονα), Μπρούνο, Σουάρες, Πρετ (χαφ), Μίτροβιτς (φορ).

Η αποστολή συμπληρώνεται από τους Ατσεαμπόνγκ, Μπρούνο, Σιριάλ, Ντεζάχτ, Ντε Ζέου, Ζιλέ, Καμίνσκι, Κλιέσταν, Κουγιατέ, Εμπέμπα, Μιλιβόγιεβιτς, Μίτροβιτς, Ενσακαλά, Νάουτινκ, Πρετ, Προτό, Σουάρες, Τίλεμανς.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα