Βρήκε προπονητή η Βέροια

Βρήκε προπονητή η Βέροια

Gazzetta team
Βρήκε προπονητή η Βέροια

bet365

Η Βέροια ενημέρωσε ότι έχει ήδη συμφωνήσει με τον προπονητή που θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Τον Κάανεν, το όνομα του οποίου δεν είναι σε αυτά που έχουν γραφτεί στα ΜΜΕ.

Το φως της δημοσιότητας για τον τρίτο φετινό προπονητή της «βασίλισσας» έχουν δει αρκετά ονόματα, μεταξύ των οποίων αυτό του Κοκότοβιτς και του Καραγεωργίου. Ωστόσο, η ομάδα με ανακοίνωσή της τόνισε ότι έχει ήδη βρει προπονητή, ενώ ενημέρωσε πως στο ματς με τον Ολυμπιακό στον πάγκο θα καθίσει ο Γαϊτάνος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει ότι έχει συμφωνήσει με τον προπονητή που θα αναλάβει την τεχνική της ηγεσία. Εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινωθεί το όνομα του. Κανένα όνομα από αυτά που γράφτηκαν σε διάφορα ΜΜΕ δεν ισχύουν. Στην αναμέτρηση με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ προπονητής θα είναι ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής Σ.Γαϊτάνος»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα