Μιλίνκοβιτς: «Δεν έμπαινε η μπάλα»

Μιλίνκοβιτς: «Δεν έμπαινε η μπάλα»

Gazzetta team
Μιλίνκοβιτς: «Δεν έμπαινε η μπάλα»

bet365

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς πιστεύει ότι ο Άρης στάθηκε άτυχος απέναντι στον Παναιτωλικός τονίζοντας πως δεν έμπαινε μέσα η μπάλα.

Με την τύχη του Άρη τα έβαλε ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό. Ο τεχνικός των «κίτρινων» τόνισε πως η ομάδα του προσπάθησε για τη νίκη, είχε τις ευκαιρίες, αλλά δεν μπήκε η μπάλα στα δίχτυα. «Ήμασταν καλοί σήμερα, βρισκόμαστε σε αυτή την κατάσταση και ο Άρης προσπάθησε αρκετά. Κάναμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά η μπάλα δεν μπήκε μέσα», ήταν τα λόγια του.

«Αξίζαμε κάτι περισσότερο»

Στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του συλλόγου της Θεσσαλονίκης τόνισε πως η ομάδα του άξιζε κάτι περισσότερο στα ματς που είναι στον πάγκο της και αναφέρθηκε στους πολλούς τραυματισμούς και στην ψυχολογία των παικτών.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό: «Λυπάμαι πολλοί για όλους, που σήμερα δεν κέρδισε η ομάδα. Είναι ο τρίτος μου αγώνας στο πρωτάθλημα. Και στους τρεις, αξίζαμε κάτι περισσότερο από αυτά που πήραμε. Όταν θα αρχίσουμε να βάζουμε τη μπάλα στα δίχτυα, τότε θα ξεκινήσει κάτι καινούργιο για τον Άρη. Είμαι 18 μέρες στην ομάδα και είδαμε όλοι πως αντιμετωπίζαμε πολλά αγωνιστικά προβλήματα.

Τα λύνουμε ένα-ένα, αλλά είδατε πως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Παρά το γεγονός ότι είχαμε επτά φρέσκους παίκτες, δεν μπόρεσαν να αποδώσουν αγωνιστικά, αυτά που ζητήσαμε. Όλες αυτές τις μέρες μαζεύουμε τις πληροφορίες και ορισμένες μετρήσεις και θα έχουμε πολύ γρήγορα τα αποτελέσματα, για το τι συμβαίνει με την ομάδα».

Για τις πολλές θλάσεις και αν υπάρχει θέμα με τη φυσική κατάσταση της ομάδας: «Όταν ήρθα, είπα ότι δεν θα μιλήσω για το παρελθόν και ότι εγώ θα πάρω στην πλάτη μου όλες τις δυσκολίες της ομάδας. Θα περιμένουμε κάποια αποτελέσματα, που θα βοηθήσουν με ακρίβεια να καταλάβουμε τι συμβαίνει στην ομάδα.

Σε αυτά τα τρία παιχνίδια του πρωταθλήματος, ο Άρης προσπαθεί να παίζει μπάλα, κάνει ευκαιρίες, οργανωμένα επιτίθεται και αμύνεται. Αλλά το θέμα είναι αν μπορεί η ομάδα να αγωνίζεται σε υψηλούς ρυθμούς. Πρέπει να είναι πιο φρέσκοι και έτοιμοι οι παίκτες. Εμείς καταλαβαίνουμε την απογοήτευση που υπάρχει, αλλά πιστεύω πως αυτό που έχουν να δώσουν οι παίκτες, το δίνουν».

Για τον τομέα της ψυχολογίας και αν έχει γίνει πρόοδος σε αυτόν: «Οι παίκτες έχουν δώσει κάποια σημάδια βελτίωσης στην ψυχολογία. Αυτό φαίνεται πως η ομάδα δεν έχει δεύτερο ρόλο στο παιχνίδι, αλλά δεν μπορεί να σκοράρει».

Για τη δυσκολία του Άρη να πιέσει από ένα σημείο και μετά στο παιχνίδι: «Υπάρχει πρόβλημα στο ότι η ομάδα δεν μπορεί να πιέσει για 90 λεπτά. Αυτό είναι αλήθεια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα