Τους υποτιμάτε, σας εκθέτουν…

Τους υποτιμάτε, σας εκθέτουν…

Κώστας Νικολακόπουλος Κώστας Νικολακόπουλος
Τους υποτιμάτε, σας εκθέτουν…

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος εξηγεί στο blog του στο gazzetta πως μία κατηγορία μεταγραφών «απαντάει» όπως πρέπει σε αυτούς, τους πολλούς, που δεν την αντιμετωπίζουν με το σεβασμό που αξίζουν.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ουδείς, που λέει ο λόγος, ασχολήθηκε με τις μεταγραφές που έκανε ο Ολυμπιακός από το ελληνικό πρωτάθλημα. Όλοι τις υποτίμησαν και στράφηκαν στα ονόματα που ήρθαν από την Ισπανία και τη Γαλλία.

Όπως πέρσι είχε γίνει το ίδιο πράγμα με Μανωλά και Σιόβα, όπως πρόπερσι είχε γίνει το ίδιο αρχικά με Αμπντούν και στη συνέχεια με Τζιμπούρ και Μανιάτη, το ίδιο και φέτος με Σάμαρη κι Ολαϊτάν. Κι όμως οι παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα, οι πραγματικά καλοί παίκτες κι όχι οι άστοχες επιλογές, εκθέτουν κόσμο και κοσμάκη με την απόδοσή τους στα ερυθρόλευκα…

Ο Σάμαρης, που αγοράστηκε με 350 χιλ. Ευρώ από τον Πανιώνιο κι έχει συμβόλαιο με 250 χιλ. Ευρώ ετησίως αποδεικνύεται εκπληκτικό εργαλείο. Τόσο που να επισκιάζει, μέχρι στιγμής φυσικά, όλους τους άλλους μέσους που ήρθαν. Αφενός μεν τον Γιαταμπαρέ, αγορά των 2,2 εκ. Ευρώ και τον Εντινγκά, με συμβόλαιο πανάκριβο από τη Μονακό (καθότι τον είχε αγοράσει πέρσι 6 εκ. Ευρώ) ακόμη είναι σε στάδιο προσαρμογής και δεν βρίσκουν θέση στην ενδεκάδα, με την σοβαρή πάντως υποσημείωση ότι οι μεταγραφές τους άργησαν πολύ να γίνουν. Αφετέρου δε και τον Τσόρι που έκανε κανονικά προετοιμασία.

Ο Ολαϊτάν, που αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τη Βέροια κι έχει ένα συμβόλαιο…κουκίδα μπροστά στα εκατομμύρια που κοστίζουν οι άλλοι επιθετικοί του Ολυμπιακού, όποτε παίζει, είτε με αντίπαλο τον Φωκικό, είτε με αντίπαλο τη Βαλένθια μέσα στο Μεστάγια κάνει τη διαφορά και τέλος πάντων αν μη τι άλλο δεν δείχνει κατώτερος του ακριβοπληρωμένου άσου της Άρσεναλ, του Κάμπελ.

Απλά, ενώ επανειλημμένως (σχεδόν) όλοι την πατάνε με την στάση τους στις περιπτώσεις των μεταγραφών των καλών παικτών της υποτιμημένης ελληνικής Λίγκας, τα παιδιά αυτά με τις εμφανίσεις τους πολύ απλά τους δίνουν τις κατάλληλες απαντήσεις.

Κι επιτρέψτε μου να εκφράσω την γνώμη ότι κι ο Ντε Βινσέντι αν έμενε, θα μπορούσε (παρά την πράγματι πολύ μέτρια εικόνα του στην προετοιμασία) να βοηθήσει δημιουργικά-επιθετικά τον Ολυμπιακό, ειδικά από την ώρα που δεν αποκτήθηκε κανείς κλασικός πλέϊ μέϊκερ.

Παρεμπιπτόντως, αν θέλετε μπορείτε να «γυρίσετε» σε δύο άρθρα του Ιουλίου. Εδώ (http://www.gazzetta.gr/football/article/525161/gia-lyseis-sto-tsampions-ligk) κι εδώ (http://www.gazzetta.gr/football/article/528634/metagrafiki-ekplixi)...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.