«Θα κριθεί στο πάθος το ματς με Άρη»

Gazzetta team
«Θα κριθεί στο πάθος το ματς με Άρη»

bet365

Ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού, Μανώλης Στεφανάκος μίλησε για την αναμέτρηση της ομάδας του με τον Άρη, τονίζοντας ότι η κούραση δεν επηρεάζει τους Αγρινιώτες.

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δοκιμάζεται ο Παναιτωλικός, με τον Στεφανάκο να τονίζει στην κάμερα της Nova ότι η ομάδα του θέλει την νίκη όσο ο Άρης και να υποστηρίζει ότι το παιχνίδι θα κριθεί στο πάθος.

Αναλυτικά ο παίκτης του Παναιτωλικού δήλωσε:

Για την αναμέτρηση με τον Άρη: «Είναι μια καυτή έδρα αλλά όσο θέλει ο Άρης τους βαθμούς τόσο τους θέλουμε και εμείς. Χάσαμε κάποιους βαθμούς στην έδρα μας που δεν έπρεπε να χαθούν και το παιχνίδι θα κριθεί στο ποιος το θέλει πιο πολύ. Έχουμε μια πλήρη ομάδα και δεν μας επηρεάζει η κούραση».

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι: «Το παιχνίδι θα κριθεί στο πάθος και στο ποιος το θέλει περισσότερο. Η τακτική παίζει σημαντικό ρόλο και ο Άρης θα έχει πολύ κόσμο στο γήπεδο. Αυτό δεν μας επηρεάζει γιατί είμαστε καλή ομάδα και θέλουμε τους βαθμούς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα