Το προφίλ του ΟΦΗ

Gazzetta team
Το προφίλ του ΟΦΗ

bet365

Την Κυριακή ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ και στην ΠΑΕ ετοίμασαν το προφίλ της ομάδας του Παύλου Δερμιτζάκη. Ποια είναι τα θετικά και αρνητικά στοιχεία της ομάδας του Ηρακλείου.

Πέντε αγωνιστικές μετά την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League, ο ΟΦΗ βρίσκεται στην 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα με τρεις πόντους, δίχως ακόμα να έχει πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη. Οι Κρητικοί έχουν τρεις ισοπαλίες με Πανιώνιο, Πλατανιά, Αστέρα Τρίπολης ενώ έχασαν από την Βέροια (2-0) και τον Παναθηναϊκό (1-0).

Το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΟΦΗ μέχρι στιγμής είναι η αδυναμία του μετατρέψει τις ευκαιρίες του σε ουσία. Σε πέντε αγώνες έχει πετύχει μόλις ένα γκολ σε 60 τελικές προσπάθειες από τις οποίες οι μόνο οι 15 είναι εντός περιοχής, οι 32 είναι εκτός, ενώ 13 προήλθαν με κεφαλιές. Για το λόγο αυτό, ο ΟΦΗ προχώρησε στην απόκτηση του Πορτογάλου επιθετικού Αρίθα Μακουκούλα.

Μπορεί ο ΟΦΗ να μην έχει βρει το ρυθμό του, ωστόσο, στην έδρα του παραμένει ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος για οποιαδήποτε ομάδα. Στο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης», ο ΟΦΗ παραμένει αήττητος. Εκεί πήρε τις τρεις ισοπαλίες του που του έδωσαν τους τρεις βαθμούς του.

Ο προπονητής

Παύλος Δερμιτζάκης

Μετά την επιτυχημένη παρουσία του την περασμένη σεζόν στον Πανθρακικό, ο Παύλος Δερμιτζάκης το καλοκαίρι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ. Οι Κρητικοί είναι η πέμπτη ομάδα στην προπονητική του καριέρα μετά τον Διαγόρα, τον Πανθρακικό, τον ΠΑΟΚ και τον Αστέρα Τρίπολης.

Ξεχωρίζουν

Αλέξανδρος Περογαμβράκης

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής μετά την περσινή σεζόν όπου ουσιαστικά σύστησε τον εαυτό του στο ποδοσφαιρικό στερέωμα, έχει καθιερωθεί στην επίθεση του ΟΦΗ και μάλιστα, πέντε αγωνιστικές μετά τη σέντρα της Super League είναι ο μόνος που έχει βρει δίχτυα.

Λουτσιάνο Γκαλέτι

Μετά την σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε όσο ήταν παίκτης του Ολυμπιακού και τον άφησε εκτός γηπέδων για τρία χρόνια, ο Αργεντινός προσπαθεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή, αλλά και την καριέρα του. Ο ΟΦΗ του έδωσε την ευκαιρία, εκείνος δούλεψε σκληρά στην προετοιμασία και πλέον λογίζεται ως βασικό στέλεχος των Κρητικών.

Η μεταγραφή

Αρίθα Μακουκούλα


Η καριέρα του μοιάζει με τον γύρο του κόσμου με μια μπάλα. Γεννημένος στο Κονγκό, μεγαλωμένος στην Πορτογαλία, με ποδοσφαιρικές παραστάσεις σε Ισπανία, Γαλλία, Πορτογαλία, Τουρκία, ο υψηλόσωμος επιθετικός είναι το μεγαλύτερο αστέρι στο ρόστερ του ΟΦΗ, έστω κι αν ακόμα δεν έχει ιδρώσει τη φανέλα του. Εχει κατακτήσει το Κύπελλο UEFA με τη Σεβίλλη, έχει παίξει στην Μπενφίκα και στην Εθνική Πορτογαλίας, ενώ έχει αναδειχτεί πρώτος σκόρερ στην Τουρκία.

Οι παλιοί γνώριμοι

Παπάζογλου, Κουτσιανικούλης, Βερόν

Τρεις ποδοσφαιριστές έχουν φορέσει τα ασπρόμαυρα και των δύο ομάδων. Και οι τρεις έπαιξαν πρώτα με τον ΠΑΟΚ κι έπειτα με τον ΟΦΗ. Ο Σάκης Παπάζογλου, ο Βασίλης Κουτσιανικούλης κι ο Ρικάρντο Ματίας Βερόν είναι οι τρεις ποδοσφαιρικοί συνδετικοί κρίκοι ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα