Εκτός με Ολυμπιακό ο Κολοβός

Gazzetta team
Εκτός με Ολυμπιακό ο Κολοβός

bet365

Χωρίς τον Δημήτρη Κολοβό θα αγωνιστεί το Σάββατο ο Πανιώνιος απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο νεαρός άσος δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε την Πέμπτη αφού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο τραυματισμένο του γόνατο.

Ο Κολοβός είχε χάσει ήδη τον αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς για το Κύπελλο και πλέον θα απουσιάσει και από αυτό του Σαββάτου. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός δεν θα είναι η μοναδική απουσία για τον Νίκο Παντελή, αφού στα πιτς είναι και οι Τόσκας και Παντίδος.

Εν τω μεταξύ, ο τεχνικός του Πανιωνίου μιλώντας στους παίκτες του τόνισε ότι τέτοια παιχνίδια αποτελούν κίνητρο για τον καθέναν και ότι θα πρέπει να πιάσουν την καλύτερη δυνατή απόδοση αν θέλουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα από τον αγώνα του Σαββάτου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα