Ατρόμητος... φονιάς (0-1)

Αχιλλέας Τσιμπογιάννης
Ατρόμητος... φονιάς (0-1)

bet365

Σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση, πήρε ο Ατρόμητος, ο οποίος επικράτησε με 1-0 στην έδρα του Φωστήρα και έδωσε διαδικαστικό χαρακτήρα στον επαναληπτικό αγώνα.

Επαγγελματική εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Ατρόμητος, που επικράτησε του Φωστήρα με 1-0 και καθάρισε ουσιαστικά την υπόθεση πρόκριση από τώρα. Η ομάδα από το Περιστέρι παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές, καθώς ο Παράσχος προτίμησε να δώσει ανάσες στους παίκτες, που μέχρι στιγμής έχουν τραβήξει... κουπί.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να μην υπάρχει χημεία στο αρχικό σύνολο, κάτι που βοηθούσε τους γηπεδούχους να αμύνονται σωστά, να κλείνουν τους διαδρόμους και να κρατούν το μηδέν, με στόχο να χτυπήσουν κάποια στιγμή στην κόντρα. Στην επανάληψη, ο Ατρόμητος ανέβασε στροφές και κατάφερε να πιέσει πιο πολύ τον Φωστήρα, κάτι που έφερε αποτέλεσμα στο 77'. Ο Καραμάνος έφυγε στην κόντρα μετά από όμορφη πάσα του Γεωργίου, νίκησε τον Παπαδόπουλο και χάρισε με αυτό τον τρόπο την νίκη στην ομάδα του.

Φωστήρας (Τζάκι Ματάισεν): Παπαδόπουλος, Κάργας, Εμέκα, Καμπάσης, Κακαράς, Ανδρίκος, Τεγούσης (81' Λεοντίου), Τασουλής, Μαυρίδης (69' Βούζας), Σεχολάρι (46' Παναγιωτόπουλος), Κιμανί.

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Σηφάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ταυλαρίδης, Μπρίτο (72' Ουμπίντες), Γεωργίου, Νάστος, Καλλέργης (46' Φάμπιο), Ιγκλέσιας, Καραμάνος, Δημούτσος, Λαζαρίδης.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα