Κανονικά ο Μπονγκ

Κανονικά ο Μπονγκ

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Το βάρος στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος ρίχνουν πλέον στον Ολυμπιακό, με τον Μπονγκ να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς.

Οι «ερυθρόλευκοι» άφησαν πίσω τους τη νίκη επί του Φωκικού, για τη 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και τώρα στρέφουν το ενδιαφέρον τους στον επικείμενο αγώνα πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Η προπόνηση της Πέμπτης (26/9) διεξήχθη στις 10:30 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και είχε ένα ευχάριστο νέο για τον Μίτσελ, καθώς είδε τον Μπονγκ να μπαίνει σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, με την υπόλοιπη ομάδα.

Το πρόγραμμα αποκατάστασής τους συνέχισαν οι Φουστέρ και Μασάντο, ενώ ο Σαλίνο έκανε έντονο ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Ο Τόρες συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί. Η προπόνηση της Παρασκευής είναι προγραμματισμένη για τις 19:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα