Το… άγιο 33 του Κλάους

Το… άγιο 33 του Κλάους

Γιώργος Βροντάκης
gazzetta default image fallback

bet365

Ο ΠΑΟΚ εξηγεί στη «σημειολογία των αριθμών» για ποιους λόγους ο Στέφανος Αθανασιάδης έχει επιλέξει το νούμερο 33 στη φανέλα του.

Αναλυτικά το κείμενο από την ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ:

Πρόκειται ίσως για τον πιο χαρισματικό σκόρερ της ομάδας. Για έναν παίκτη που προέρχεται από τα τμήματα κι έχει ένα… θέμα με τους αριθμούς! Γεννημένος παραμονή Χριστουγέννων, με χριστουγεννιάτικο, επίσης, γερμανικό παρατσούκλι, ο “Κλάους” παραπέμπει στον αγαπημένο “Σάντα Κλάους” των… δυτικών, στον δικό μας Άγιο Βασίλη. Το paokfc.gr εγκαινιάζει τη νέα στήλη του «η σημειολογία των αριθμών» με τον Στέφανο Αθανασιάδη να εξηγεί γιατί τους λόγους που επέλεξε το 33 για τη φανέλα του.

Όλη η περιρρέουσα ατμόσφαιρα γύρω από τον πρώτο σκόρερ του ΠΑΟΚ περιέχει πολλή…θρησκεία! Όταν, λοιπόν, ο Κλάους μεγάλωσε ποδοσφαιρικά και του δόθηκε η δυνατότητα να διαλέξει νούμερο, άφησε το “28″ και επιστρέφοντας από τον δανεισμό του στον Πανσερραϊκό, επέλεξε το “33″. Προφανής ο συσχετισμός με τα χρόνια του Χριστού.

Ο Κλάους έχει μεγαλώσει σε οικογένεια με μεγάλη πίστη στο Θεό και έλαβε πολλά χριστιανικά ερεθίσματα. Η αδερφή του είναι παντρεμένη με ιερέα (συστηματικό θεατή από το γήπεδο των προσπαθειών του γαμπρού του) και ο ίδιος έχει αφιερώσει το ένα από τα δυο χέρια του για να έχει πάντα μαζί του ζωγραφισμένα τα πρόσωπα της Παναγίας, του Χριστού και άλλες θρησκευτικές απεικονίσεις. Το 33 έμοιαζε να είναι η επόμενη λογική επιλογή…

«Δεν μ΄αρέσει να διαφημίζω την πίστη μου, δεν κάνω κάτι για να δείξω στον κόσμο πόσο πιστεύω στο Θεό και πόσο τον ευγνωμονώ κυρίως για το ότι με έχει υγιή. Το 33 και τα τατουάζ είναι προσωπικές επιλογές, κάνουν εμένα να νιώθω πιο δυνατός, ειδικά σε δύσκολες στιγμές», λέει ο ίδιος.

Ο Στέφανος ξεκίνησε την καριέρα του στην πρώτη ομάδα με το 28 και από το 2006 ως το 2009 είχε 15 συμμετοχές και τέσσερα γκολ. Καθόλου άσχημα για αμούστακο παιδί που παίρνει τις πρώτες ευκαιρίες στον ΠΑΟΚ.

Το 33 το πρωτοφόρεσε τη σεζόν 2010-11 κι από τότε πάτησε… γκάζι στην επίθεση του ΠΑΟΚ. Εγινε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας. Με αυτό το νούμερο στην πλάτη έχει αγωνιστεί 88 φορές κι έχει πετύχει… 33(!!) γκολ στη Superleague, ενώ έχει εννιά συμμετοχές με επτά γκολ στο Κύπελλο και 25 συμμετοχές με δέκα γκολ στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Με την Εθνική Ανδρών έχει αγωνιστεί πέντε φορές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα