Χωρίς κόσμο στη Λεωφόρο με Ολυμπιακό;

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Παναθηναϊκός είναι πολύ πιθανό να παίξει στη Λεωφόρο κόντρα στον Ολυμπιακό (2 Νοεμβρίου) χωρίς κόσμο στις κερκίδες.

Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα Goal, ο Παναθηναϊκός θα καθίσει στο σκαμνί της Πειθαρχικής Επιτροπής αύριο το μεσημέρι (13:00) για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Οι «πράσινοι» θα απολογηθούν και για την επίθεση με μολότοφ στο τηλεοπτικό συνεργείο της NOVA την οποία ο παρατηρητής της Super League συμπεριέλαβε με λεπτομέρειες τελικά στην έκθεσή του, επικαλούμενος ονομαστική καταγγελία ανθρώπου του συνδρομητικού καναλιού που ήταν παρών. Στο κατηγορητήριο που συνέταξε η Πειθαρχική αναφέρεται το περιστατικό και, μάλιστα, γίνεται λόγος για επίθεση από φιλάθλους των «πράσινων», σύμφωνα με την εφημερίδα.

Χαρακτηριστικά το Goal, αναφέρει το κατηγορητήριο: «Μετά τη λήξη του αγώνα 3-4 φίλαθλοι της εγκαλούμενης εισήλθαν στον χώρο στάθμευσης των οχημάτων της Νova και επιτέθηκαν σε όχημα και στους επιβαίνοντές του. Συγκεκριμένα ένας φίλαθλος της εγκαλούμενης έφτασε σε ελάχιστη απόσταση από την είσοδο του οχήματος τύπου βαν και πέταξε μια βόμβα μολότοφ μέσα σε αυτό η οποία τελικώς εξερράγη εκτός διότι ένας εκ των εργαζομένων την απομάκρυνε με κλωτσιά. Στη συνέχεια δεύτερος φίλαθλος της εγκαλούμενης εκσφενδόνισε άλλη μία βόμβα μολότοφ η οποία βρήκε τον υπεύθυνο παραγωγής κ. Παπαδόπουλο στην πλάτη και εξερράγη δίπλα του».

Μάλιστα, δεν αποκλείεται και να ασκηθεί δίωξη για εκτεταμένα επεισόδια καθώς οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς ζήτησαν τις εκθέσεις και οι πιθανότητες για βαριά τιμωρία του Παναθηναϊκού αυξάνονται.

Σε αυτήν την περίπτωση η καμπάνα είναι ορατή αφού το άρθρο 15, 6α. προβλέπει πρόστιμο από 50.000-120.000 ευρώ ακόμη και ποινή κεκλεισμένων των θυρών από 1 έως 2 αγωνιστικές. Η ποινή για μεμονωμένα επεισόδια είναι μόνο πρόστιμο (5-30.000 ευρώ).

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, αν ασκηθεί δίωξη και γίνει δεκτή, κινδυνεύει να παίξει κεκλεισμένων των θυρών το παιχνίδι με τον Πανθρακικό (8η αγ.) και τον Ολυμπιακό (10η, 2/11).

Η έκθεση της αστυνομίας

Επίσης, η εφημερίδα Goal τονίζει πως στην έκθεση της αστυνομίας γίνεται λόγος και για τραυματισμό του διαιτητή Δασκαλόπουλου από μπουκάλι στο ημίχρονο (στο φ.α. δεν υπάρχει αναφορά) και για επίθεση προς το βαν του συνδρομητικού στις 9.20 μ.μ. (στο ημίχρονο) από ομάδα 80-100 ατόμων με πέτρες. Ο Παναθηναϊκός κατηγορείται και για παρουσία τριών ατόμων χωρίς διαπίστευση στα αποδυτήρια και για την απουσία σεκιούριτι στον πάγκο του ΟΦΗ στο α' μέρος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα