Μένει... Παριζιάνος ο Ίμπρα!

Μένει... Παριζιάνος ο Ίμπρα!

Λευτέρης Ντανοβασίλης
gazzetta default image fallback

bet365

Η Παρί ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μέχρι το καλοκαίρι του 2016, με τον Σουηδό να δηλώνει ότι ελπίζει αυτή να είναι η τελευταία του μεγάλη ομάδα.

«Επεκτείνοντας το συμβόλαιό του ο Ιμπραϊμοβιτς δείχνει την εμπιστοσύνη του σε έναν μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο». Έτσι, ξεκινάει η ανακοίνωση, με την οποία η Παρί έκανε γνωστό ότι Σουηδός υπέγραψε νέο συμβόλαιο, που θα τον κρατήσει στο Παρίσι μέχρι το καλοκαίρι του 2016 (το προηγούμενο έφτανε στο τέλος του το 2015).

Η συμφωνία, που φυσικά προβλέπει και αύξηση μισθού, είχε επιτευχθεί εδώ και αρκετές εβδομάδες. Πλέον, είναι και επίσημη, καθώς οι τελευταίες λεπτομέρειες ρυθμίστηκαν.

«Δεν βλέπω αυτή την στιγμή κάποιον πιο φιλόδοξο σύλλογο από την Παρί στην Ευρώπη. Εύχομαι να είναι αυτή η τελευταία μου μεγάλη ομάδα. Ο σύλλογος είναι σαν και μένα: τα όνειρά μας δεν είναι ποτέ αρκετά μεγάλα», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Ιμπραΐμοβιτς.

«Η επιθυμία του Ζλάταν, ενός από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, να αφήσει κληρονομιά στην Παρί είναι φανερή. Μαζί, μοιραζόμαστε τις ίδιες φιλοδοξίες να ανεβάσουμε τον σύλλογο στην κορυφή της Ευρώπης», τόνισε ο πρόεδρος των Παριζιάνων, Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα